Μενού
velopoulos 6
Ο Κυριάκος Βελόπουλος. | ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Το συντηρητικό ακροατήριο επέλεξε να «χαϊδέψει» σε ακόμη μια τηλεοπτική του εμφάνιση ο Κυριάκος Βελόπουλος. Ο επικεφαλής του κόμματος Ελληνική Λύση εξαπέλυσε τα βέλη του, μέσα από εκπομπή του Mega, στον νεοεκλεγέντα πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, με αναφορές στην προσωπική του ζωή. Ο Κυριάκος Βελόπουλος, μάλιστα,έφτασε στο σημείο να εκφράσει τη διαφωνία του για το γεγονός ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε να παντρευτεί.

«Αυτό που συμβαίνει είναι ένα δυσάρεστο κοινωνικό φαινόμενο. Έβλεπα σήμερα τον πρωθυπουργό με τον κ. Γεωργιάδη να γελούν ενώ η Θεσσαλία πνίγεται. Αυτή είναι και η διαφορά του με τον κ. Κασσελάκη», τόνισε αρχικά ο Κυριάκος Βελόπουλος και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ο κ. Κασσελάκης είναι ένα πολιτικό προϊόν, που φτιάχτηκε με τοποθέτηση προϊόντος. Ο κ. Τσίπρας είναι αυτός που έφερε τον Κασσελάκη. Το λένε οι ίδιοι του ΣΥΡΙΖΑ. Από την άλλη, όλο αυτό το περιτύλιγμα φαίνεται τόσο ωραίο, πέρα από την αισθητική και την πίστη που διαφωνώ με τη επιλογή του να παντρευτεί. Ο ΣΥΡΙΖΑ ίσως να μην έχει ιδεολογία».

«Εκτέθηκε»

Ο Κυριάκος Βελόπουλος, όμως δεν περιορίστηκε στις παραπάνω αναφορές και συνέχισε την επίθεση σε βάρος του Στέφανου Κασσελάκη: «Η εικόνα που γονατίζει για να γίνει μέλος του ΣΥΡΙΖΑ ή η εικόνα που φιλά το χέρι της γιαγιάς είναι επικοινωνία και είναι στημένα. Πήγε χτες στα ΑμεΑ και έκανε τον ζογκλέρ. Δεν τον έστησαν χτες και εκτέθηκε. Το λέω με συμπάθεια προς τον κ. Κασσελάκη, ο οποίος ακόμα να μου απαντήσει εάν η μητέρα του συζύγου του έχει σχέση με έναν διαγωνισμό του Δημοσίου 1.2 δις ευρώ».

«Λέει ψέματα»

Στη συνέχεια ο επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης πρόσθεσε: «Η μητέρα του έχει μία εταιρία στην Κόρινθο, η οποία πήγε να πάρει μία εργολαβία στην Ελλάδα. Εάν η δική μου πεθερά το έκανε αυτό θα είχα γίνει μανταλάκια στις εφημερίδες. Επίσης, το βιογραφικό του κ. Κασσελάκη λέει ψέματα. Πολιτικά το έθεσα στη Βουλή αλλά τι να κάνεις όταν ψηφίζεις Κασσελάκη και σου βγαίνει Μητσοτάκης».

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA