Μενού
pateras kasselaki
Θεόδωρος Κασσελάκης | Glomex - @Mega
  • Α-
  • Α+

Στην εκλογική νίκη του γιου του, Στέφανου Κασσελάκη, στις εσωκομματικές διαδικασίες , αλλά και πώς μπορεί να κοντράρει τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αναφέρθηκε ο πατέρας του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Θεόδωρος.

«Παγκοσμίως είναι η δραστηριότητά μου, στα μεγαλύτερα ναυπηγεία στον κόσμο και, σημειωτέον, εφοπλιστές, με αφορμή την εμφάνισή του, μού έδωσαν συγχαρητήρια για τον Στέφανο» είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας του Κασσελάκη.

«Έχω εξαιρετική άποψη για τον Μητσοτάκη»

Παράλληλα, ο πατέρας του Κασσελάκη, Στέφανος Κασσελάκης, εκφράστηκε θετικά για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αναφέροντας πως «έχω εξαιρετική άποψη για τον ίδιο» ενώ εξέφρασε τη σιγουριά του πως ο γιος του μπορεί να τον νικήσει σε μία εκλογική διαδικασία.

«Eίναι εξαιρετική η άποψή μου για  τον Μητσοτάκη. Στα Χανιά είναι ο Στέφανος και ο Μητσοτάκης, Ο γιος μου μπορεί να τον κερδίσει» υπογράμμισε ο πατέρας του Κασσελάκη.

«Ήταν και το όνειρό του από μικρός. Εγώ είμαι σε ένα άλλο κλάδο και όταν μου ανέφερε το σκοπό του για την πολιτική, ήταν το όνειρό του. Ήξερα ότι στην Αμερική είχε προτάσεις από το πανεπιστήμιο με μεγάλους επενδυτές. Το αξίζει αυτό ο Στέφανος» σημείωσε σχετικά με τις βλέψεις του γιου του.

Αναφέρθηκε και στα πολιτικά πιστεύω της οικογένειας. «Είμαστε δημοκρατικοί εδώ και πολλά χρόνια. Όταν λέμε δημοκρατικοί εννοώ ότι πάντα πιστεύουμε στον λαό και ότι ο λαός πρέπει να ανταμειφθεί από εμάς στις προσπάθειές μας. Είχα την τύχη να γνωρίσω τον Ανδρέα Παπανδρέου προσωπικά. Πραγματικά ήμουν πολύ ενθουσιασμένος, είχα την ευκαιρία να ακούσω και να μάθω πάρα πολλά και ήταν πάντα τα πιστεύω μας στο χώρο του ΠΑΣΟΚ και της Αριστεράς».

Ο Στέφανος συμμετείχε στην καμπάνια του Μπάιντεν για γερουσιαστής, ενώ στη συνέχεια αρνήθηκε να πάει στο Λευκό Οίκο επειδή ήταν λίγα τα χρήματα. Ολοι οι εφοπλιστές μου έδωσαν συγχαρητήρια για τον Στέφανο» ανέφερε στο τέλος ο πατέρας του Στέφανου Κασσελάκη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.