Ο Παύλος Πολάκης επέστρεψε στον εσωκομματικό «διάλογο», αυτή τη φορά με ευθείες βολές κατά του Στέφανου Κασσελάκη, δηλώνοντας πως είχε παρεξηγήσει τις προθέσεις του και πως κάνει κακό στον ΣΥΡΙΖΑ.
Ο βουλευτής εμφανίστηκε στο Open, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «Έκανα λάθος που στήριξα τον Κασσελάκη [...] κάνει μόνο κακό στον ΣΥΡΙΖΑ» για τον «έκπτωτο» πρόεδρο του κόμματος.
Ο κ. Πολάκης τόνισε πως «Δεν διαμόρφωσε ένα πολιτικό επιτελείο. Είμαστε σε κρίσιμη καμπή και πρέπει να καλυφθεί το κενό και το έλλειμμα που υπάρχει στη χώρα και στην αξιωματική αντιπολίτευση».
Πολάκης: «Ομάδα χωρίς αρχηγό είναι μηδέν»
«Ομάδα χωρίς αρχηγό είναι μηδέν και αρχηγός χωρίς ομάδα είναι μηδέν, η υπερπροβολή της προσωπικής του ζωής κάλυψε πολλά σωστά πράγματα που μπορεί να είπε», συνέχισε ο βουλευτής.
Ερωτηθείς γιατί ο Στέφανος Κασσελάκης θέλησε να πάρει την προεδρία του κόμματος ξανά, απάντησε: «Τα καταστατικά των κομμάτων τα εξηγούν τα ίδια τα κόμματα με τα θεσπισμένα τους όργανα, δεν τα εξηγούν συνταγματολόγοι».
Σχολιάζοντας τον λόγο που έγινε η πρόταση μομφής κατά του πρώην προέδρου, είπε: «Λόγω της κρίσης που έχει δημιουργηθεί στον ΣΥΡΙΖΑ ζητάμε από τον πρόεδρο να δώσει λύση και να προκηρύξει εκλογές, ο ίδιος απαντά κάντε μου μομφή».
Ο Παύλος Πολάκης αναφέρθηκε ακόμα στα πυρά του Στέφανου Κασσελάκη για «κουκούλες» αφού «πέρασε» η πρόταση: «Κουκούλες φορούν οι δωσίλογοι, δεν φοράει η Αριστερά». «Ήθελε να ξαναθέσει το ζήτημα ότι είναι αρχηγός, επιζητά τη δημοσιότητα και αυτό δεν είναι καλό για κανέναν».
- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.