Στην επέτειο της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης και τη γιορτή του Πολιούχου Αγίου Δημητρίου αναφέρθηκε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, αμέσως μετά την επίσημη δοξολογία στον ιερό ναό Αγίου Δημητρίου.
«Ανήμερα της γιορτής του πολιούχου της Αγίου Δημητρίου γιορτάζουμε και την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης από τον τουρκικό ζυγό, ένα σπουδαίο ορόσημο στην ιστορία του έθνους μας. Η 26η Οκτωβρίου είναι ημέρα τιμής και μνήμης όλων εκείνων που, με πίστη στις διαχρονικές αξίες του ελληνισμού, πολέμησαν και θυσιάστηκαν για την ελευθερία της Μακεδονίας. Το παράδειγμά τους μας εμπνέει πάντα και μας καθοδηγεί. Χρόνια πολλά!», δήλωσε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
- Λιποθύμησε γυναίκα στη συνέντευξη Ανδρουλάκη για τις υποκλοπές
- Με τι καιρό θα κάνουμε Πρωτομαγιά: Οι περιοχές που θα είναι σαν φθινόπωρο
- Απίστευτο περιστατικό στο Παγκράτι: Οδηγός μηχανής ξυλοκόπησε 36χρονη επειδή δεν ήθελε να περιμένει να παρκάρει
- Μπεν Στίλερ: Πώς ένα tweet 3 λέξεων προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων μετά τους πυροβολισμούς στην Ουάσινγκτον
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.