Την άνοδο της Πλεύσης Ελευθερίας στις δημοσκοπήσεις σχολίασε το μεσημέρι της Τρίτης (18/3) η επικεφαλής του κόμματος, Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τις τελευταίες σφυγμομετρήσεις, η Πλεύσης Ελευθερίας βρίσκεται στη δεύτερη θέση, στην πρόθεση ψήφου.
Σύμφωνα με δημοσκόπηση της Interview, το κόμμα στο οποίο ηγείται η Ζωή Κωνσταντοπούλου συγκεντρώνει το 15,2% των προτιμήσεων, πίσω μόνο από τη ΝΔ (25,8%) και πάνω από το ΠΑΣΟΚ (13,1%).
«Αίσθημα ευθύνης»
«Η δημοσκοπική άνοδος της Πλεύσης Ελευθερίας, αλλά κυρίως αυτό που βλέπουμε να συμβαίνει με την Πλεύση Ελευθερίας σε όλη τη χώρα, μας γεμίζει με ευθύνη, με ένα τεράστιο αίσθημα ευθύνης, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα συνεχίσουμε να κάνουμε, αυτά ακριβώς που κάνουμε, κι ακόμα καλύτερα», σχολίασε χαρακτηριστικά η Ζωή Κωνσταντοπούλου.
- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.