Μενού
Ο Στέφανος Κασσελάκης
Ο Στέφανος Κασσελάκης στη συνεδρίαση του ΣΥΡΙΖΑ | EUROKINISSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
  • Α-
  • Α+

Ανάρτηση σχετικά με την καταγγελία για διαρροή προσωπικών δεδομένων Ελλήνων της ομογένειας από πλευράς της ευρωβουλευτού της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

Ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε την ανάρτηση για την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, με αφορμή την παραβίαση των κανόνων –από πλευράς ευρωβουλευτού– για τα προσωπικά δεδομένα και έστειλε διαφημιστικό e-mail σε πολλούς Έλληνες του εξωτερικού, με φόντο την επιστολική ψήφο.

Μεταξύ άλλων ο Στέφανος Κασσελάκης επισήμανε πως «ως ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα φέρουμε άμεσα το θέμα στην Βουλή με επίκαιρη ερώτηση και θα καταθέσουμε στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων όλες τις καταγγελίες αποδήμων που έφθασαν στα γραφεία μας».

Στέφανος Κασσελάκης: Η ανάρτηση για την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου

«Φανταστείτε να είχε γίνει επί ΣΥΡΙΖΑ…

Από χθες απόδημοι Έλληνες καταγγέλουν ότι δέχθηκαν στα email τους μήνυμα από ευρωβουλεύτρια της ΝΔ, χωρίς να έχουν δώσει τη συγκατάθεσή τους. 

Η άμεση απάντηση από το Υπουργείο Εσωτερικών και από την ευρωβουλεύτρια είναι ζήτημα Δημοκρατίας. 

Πώς βρήκε τα στοιχεία επικοινωνίας των πολιτών; 
Διέρρευσαν ή δόθηκαν από το Υπουργείο Εσωτερικών;

Οι χιλιάδες απόδημοι Έλληνες δεν είναι περιφερόμενες mailing lists για τους πολιτευτές της ΝΔ. Κάνουν λάθος αν θεωρούν ότι δε θα δώσουν εξηγήσεις.

Ως ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα φέρουμε άμεσα το θέμα στην Βουλή με επίκαιρη ερώτηση και θα καταθέσουμε στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων όλες τις καταγγελίες αποδήμων που έφθασαν στα γραφεία μας. Όλα στο φως!»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA