Μενού
gerapetritis anastasios
Γιώργος Γεραπετρίτης - Αναστάσιος
  • Α-
  • Α+

Συνάντηση με τον αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας, Αναστάσιο, είχε ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης, στα Τίρανα, την Πέμπτη.

Η δήλωση του Γιώργου Γεραπετρίτη:

«Είναι πάρα πολύ μεγάλη τιμή, Μακαριώτατε, για εμένα, ως εκπρόσωπο της ελληνικής Πολιτείας, να βρίσκομαι σήμερα στην Αρχιεπισκοπή και να έχω την ιδιαίτερη τιμή να σας γνωρίσω προσωπικά.

Το έργο το οποίο έχετε επιτελέσει, αρχικώς, το ποιμαντικό σας και στη συνέχεια, το έργο σας στην Αλβανία, στην Αρχιεπισκοπή, τα τελευταία 32 χρόνια, είναι εξαιρετικά σημαντικό, και νομίζω αποτυπώνει ακριβώς αυτό το οποίο όλοι αισθανόμαστε, ένα έργο αγάπης, αλληλεγγύης και προσφοράς σε όλα τα επίπεδα.

Οι γέφυρες που μας ενώνουν, η Ορθοδοξία που είναι η κοινή μας πολιτισμική καταγωγή, νομίζω στο πρόσωπό σας βρίσκει τον πιο γνήσιο και σημαντικό εκφραστή.

Θέλω να σας εκφράσω όχι μόνο την εμπιστοσύνη της ελληνικής Πολιτείας, αλλά και την απόλυτη στήριξη στο έργο σας και σε εσάς, να συνεχίσετε με τον ίδιο ζήλο, με την ίδια ζέση να προσφέρετε ανιδιοτελώς, έτσι ώστε το ορθόδοξο ποίμνιο να έχει πάντοτε τον πνευματικό του ηγέτη».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA