Το Υπουργείο Εξωτερικών εξέδωσε ισχυρή σύσταση προς τους Έλληνες πολίτες να αποφεύγουν κάθε μη απολύτως απαραίτητο ταξίδι στο Ισραήλ, τα Παλαιστινιακά εδάφη και το Ιράν, λόγω της αυξανόμενης έντασης και της ασταθούς κατάστασης στη Μέση Ανατολή.
Η ανακοίνωση υπογραμμίζει την ανάγκη για αυξημένη προσοχή και συνεχή ενημέρωση από επίσημες πηγές, καθώς οι εξελίξεις στην περιοχή παραμένουν απρόβλεπτες και ενδέχεται να επηρεάσουν την ασφάλεια των ταξιδιωτών.
- Αυστηρά μηνύματα Κοβέσι από τους Δελφούς: «Δεν μπορώ να ακούω πως έτσι γίνονται τα πράγματα στην Ελλάδα»
- Γυναικοκτονία στην Κρήτη: Καρτέρι θανάτου στην 43χρονη - Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία
- Δολοφονία 25χρονου στον Άγιο Δημήτριο: Ολονύχτια έρευνα στο πάρκο για ένα στοιχείο – Τα σενάρια που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.
- Υπάρχει ελπίδα: Δρομείς βοήθησαν εξαντλημένο συναθλητή τους να τερματίσει τον Μαραθώνιο Βοστώνης
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.