Μενού
pappas
Θετικός στον κορονοϊό ο Νίκος Παππάς | @nikospappas66
  • Α-
  • Α+

Για δεύτερη φορά νοσεί με κορονοϊό ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς. Ο ίδιος, με ανάρτηση του στο Facebook το γνωστοποίησε λέγοντας «Ξανά θετικός στον Covid. Να προσέχετε αδέρφια. Καλησπέρα σε όλους». Ο Νίκος Παππάς ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία διακρίνεται καταβεβλημένος και στην οποία κρατάει το θετικό τεστ Covid. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Παππας εμφανίζει ήπια συμπτώματα, ενώ έχει λάβει και όλες τις απαιτούμενες δόσεις των εμβολίων.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που νοσεί από κορονοϊό ο Νίκος Παππάς, καθώς είχε διαγνωστεί θετικός πρώτη φορά τον Φεβρουάριο του 2022. Όπως και τώρα έτσι και τότε είχε γνωστοποιήσει ότι νοσεί με ανάρτησή του στο Facebook.

Τότε σημείωνε πως είχε ήπια συμπτώματα και πως είχε κάνει τις τρεις δόσεις του εμβολίου. Όπως και τώρα και τον Φεβρουάριο του 2022 καλούσε τους πολίτες να προσέχουν, ενώ ζητούσε από την κυβέρνηση να ενισχύσει το Δημόσιο Σύστημα Υγείας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.