Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα επικοινωνήσει εντός της ημέρας με τους διπλωματικούς εκπροσώπους της Ελλάδας σε Ιράν και Μέση Ανατολή.
Ειδικότερα, στις 12:00 ο κ. Μητσοτάκης θα πραγματοποιήσει τηλεδιάσκεψη με τους επικεφαλής των Πρεσβειών και Προξενείων της Ελλάδας στο Ιράν και τη Μέση Ανατολή.
Σημειώνεται πως η κατάσταση στην περιοχή είναι στα άκρα, με ΗΠΑ και Ισραήλ να συνεχίζουν τις επιχειρήσεις τους, και το Ιράν να απαντά στα χτυπήματα.
Εκρήξεις και αναχαιτίσεις καταγράφονται σε Ντουμπάι, Άμπου Ντάμπι, Ντόχα και Κουβέιτ, ενώ σειρήνες ήχησαν στο Μπαχρέιν.
Στον Λίβανο σημειώθηκαν ισραηλινές επιδρομές στη Βηρυτό, ενώ στο Ιράν αναφέρθηκαν εκρήξεις σε Τεχεράνη και άλλες πόλεις.
Στην Κύπρο, οι βρετανικές βάσεις αντιμετώπισαν ύποπτη επίθεση με drone.
- Γλυφάδα: Στον εισαγγελέα η μητέρα ενός από τους ανήλικους που φέρονται να βανδάλισαν το σχολείο
- Θάνατος Μυρτούς: «Έψαχνε ταραγμένος ταξί», μαρτυρία για τον 23χρονο - Τα ευρύματα στο μοιραίο δωμάτιο
- Καιρός: Πότε καθαρίζει η ατμόσφαιρα από την αφρικανική σκόνη - Η εικόνα για το Σαββατοκύριακο
- Κωνσταντοπούλου σε Μητσοτάκη: «Άθλια η ομιλία σας, αλλά είναι και από τις τελευταίες»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.