O Βολοντίμιρ Ζελένσκι, με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, αναφέρθηκε στην επίσκεψή του στην Αθήνα και στις συναντήσεις του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.
Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Ουκρανίας, στην ατζέντα είναι «ό,τι μπορούμε να κάνουμε μαζί για να προστατεύσουμε την ανθρώπινη ζωή και την ελευθερία στο κοινό μας ευρωπαϊκό σπίτι.»
Αναλυτικά η ανάρτηση Ζελένσκι:
«Ακολουθεί η επίσκεψη στην Ελλάδα. Έχουμε ήδη φτάσει. Συνάντηση με την Πρόεδρο Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ουσιαστικές διαπραγματεύσεις με τον Πρωθυπουργό Μητσοτάκη και την ελληνική αντιπροσωπεία. Η ατζέντα είναι ό,τι μπορούμε να κάνουμε μαζί για να προστατεύσουμε την ανθρώπινη ζωή και την ελευθερία στο κοινό μας ευρωπαϊκό σπίτι. Σύνοδος Κορυφής Ουκρανίας - Βαλκανίων: κοινή συνάντηση με τους ηγέτες των Βαλκανίων, συντονισμός της ευρωπαϊκής και ευρωατλαντικής ολοκλήρωσης, αμυντική συνεργασία, ασφάλεια. Επίσης, χωριστές συνομιλίες για διμερή θέματα.
Συνάντηση με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ursula von der Leyen. Καθημερινά ενισχύουμε το κράτος μας, τους πολεμιστές μας και τη συνεργασία μας με τους εταίρους».
- Τσίπρας από Κύπρο: «Πάμε να νικήσουμε στις εκλογές και να φέρουμε αλλαγή πολιτικής»
- Ο άνθρωπος που αμφισβητεί ανοιχτά όσα ξέραμε για την Ικαρία
- Βίντεο ντοκουμέντο: Οδηγοί μηχανών πιάστηκαν στα χέρια πάνω στη διάβαση τρένων
- Γυναικοκτονία στη Δράμα: Εισαγγελική εντολή για καταθέσεις από ψυχολόγους και διοικητές του τμήματος του ζευγαριού
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.