Η Χάρις Αλεξίου βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (22/1) στο κοιμητήριο της Νέας Σμύρνης για να πει το τελευταίο αντίο στην Καίτη Γκρέυ.
Η μεγάλη λαϊκή τραγουδίστρια σε δηλώσεις της υποστήριξε πως η Καίτη Γκρέυ ήταν ένας θρύλος για το ελληνικό τραγούδι.
«Μια τεράστια τραγουδίστρια, μεγάλη δασκάλα για εμάς τις λαϊκές τραγουδίστριες, όπως εγώ, πάτησα πάνω της προσπάθησα να τραγουδήσω όπως αυτή. Υπήρξε ένας θρύλος μια μεγάλη κολόνα για το ελληνικό τραγούδι. Αθάνατη θα είναι. Συνεργαστήκαμε στην Πλάκα και γίναμε σαν κόρες της και η Δήμητρα η Γαλάνη και εγώ, μας είχε σαν παιδιά της» δήλωσε η Χάρις Αλεξίου.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.