Μενού
Μαρίνα Σάττι - Zari: Eurovision 2024
Μαρίνα Σάττι - Zari: Β' Ημιτελικός Eurovision 2024 | AP Photo/Martin Meissner
  • Α-
  • Α+

Η Μαρίνα Σάττι ανέβηκε στη σκηνή του Β' Ημιτελικού της Eurovision 2024 και με το «Zari» ξεσήκωσε τόσο το κοινό στο Malmö Arena της Σουηδίας όσο και τους χρήστες στο Twitter.

Η ίδια δεν σταμάτησε να τραγουδάει και να χορεύει όσο βρισκόταν επάνω στη σκηνή και τόσο κατά τη διάρκεια της εμφάνισης της Μαρίνας Σάττι όσο και μετά, τα κολακευτικά σχόλια για τη φετινή εκπρόσωπο της Ελλάδας έπεφταν «βροχή»

Creative director της εμφάνισης της Μαρίνας Σάττι στη σκηνή της Eurovision είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός, τη χορογραφία και το movement direction έχει αναλάβει ο Mecnun Giasar (Majnoon), ενώ το art direction οι NMR.

Η Μαρίνα Σάττι με το Zari διεκδικεί απόψε μια θέση στον μεγάλο τελικό της Eurovision 2024 το ερχόμενο Σάββατο (11/5) με τα στοιχήματα να της δίνουν ήδη το «πράσινο φως» αφού σήμερα την κατέτασσαν αρχικά στην τρίτη θέση, στη συνέχεια στην πέμπτη και λίγο πριν ξεκινήσει ο Β' Ημιτελικός στην τέταρτη θέση, πάντα σε απόσταση αναπνοής από τις πρώτες χώρες. 

Το σίγουρο είναι ότι το Twitter το κέρδισε και μια γεύση μπορούμε να πάρουμε από τα ακόλουθα tweets: 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA