Μενού
Μαρίνα Σάττι - Zari: Eurovision 2024
Μαρίνα Σάττι - Zari: Eurovision 2024 | AP Photo/Martin Meissner
  • Α-
  • Α+

Η μεγάλη στιγμή για τη Μαρίνα Σάττι έφτασε και λίγο μετά τις 22.15 η τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή του Malmö Arena της Σουηδίας όπου διοργανώνεται φέτος η Eurovision 2024 και τραγούδησε το «Zari» με το οποίο διεκδικεί μια θέση για την Ελλάδα στον Μεγάλο Τελικό του Σαββάτου (9/5).

Παρά το γεγονός ότι η Μαρίνα Σάττι φέρεται να έχει φαρυγγίτιδα και να ακολουθεί θεραπεία, η ίδια έδωσε τον καλύτερο εαυτό της πάνω στη σκηνή, τραγουδώντας και χορεύοντας ασταμάτητα με αποτέλεσμα να ξεσηκώσει τους θεατές στο στάδιο και να αποσπάσει στο τέλος το πιο θερμό τους χειροκρότημα.

Creative director της εμφάνισης της Μαρίνας Σάττι στη σκηνή της Eurovision είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός, τη χορογραφία και το movement direction έχει αναλάβει ο Mecnun Giasar (Majnoon), ενώ το art direction οι NMR.

Τη μουσική του «Zari» συνέθεσαν οι Μαρίνα Σάττι, OGE, Kay Be, Nick Kodonas, Jay Stolar, Gino The Ghost και Jordan Palmer, ενώ τους στίχους υπογράφουν οι VLOSPA, OGE, Μαρίνα Σάττι και Solmeister. Το βιντεοκλίπ του τραγουδιού σκηνοθέτησε ο Αυστραλός Zac Wiesel.

Από την πρώτη στιγμή που παρουσιάστηκε το τραγούδι στις 7 Μαρτίου, το τραγούδι είχε κερδίσει τόσο τους Έλληνες - αν και υπήρξαν και κάποια αρνητικά σχόλια - όσο και τους ξένους Eurofan.

Το Zari σκαρφάλωσε κατευθείαν στην έβδομη θέση των στοιχημάτων όπου και παρέμεινε όλο αυτό το διάστημα, ενώ ενίοτε είχε φιγουράρει και σε πιο υψηλές θέσεις. 

Σήμερα νωρίτερα τα στοιχήματα του έδιναν την τρίτη θέση όσον αφορά την πρόκρισή του στον Τελικό του Σαββάτου (11/5), ενώ στη συνέχεια βρέθηκε στην ανάμεσα στην τέταρτη και την πέμπτη θέση σε απόσταση αναπνοής, όμως, από τις πρώτες χώρες. 

Με άλλα λόγια, βάσει στοιχημάτων, θεωρείται σίγουρο ότι η Μαρίνα Σάττι με το Zari θα πάρει το «πράσινο φως» για τον τελικό της Eurovision 2024 αν και με σιγουριά θα το ξέρουμε αργότερα απόψε στο τέλος του Β΄ Ημιτελικού όταν θα ανακοινωθούν οι δέκα χώρες που προκρίνονται. 

Δείτε την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι με το Zari στον Β΄ Ημιτελικό 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA