Μενού
Ο ηθοποιός, Πάνος Μποτίνης
Ο ηθοποιός Πάνος Μποτίνης | Instagram @spyrosmpimpilas
  • Α-
  • Α+

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο, αφού έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Παναγιώτης Μποτίνης. Ο Παναγιώτης Μποτίνης γεννήθηκε το 1939. Υπήρξε ηθοποιός, αλλά και αθλητής του bodybuilding, της σφυροβολίας της ΑΕΚ, καθώς και σπουδαίος ορειβάτης με δίπλωμα εκπαιδευτή ορειβασίας.

Τη θλιβερή είδηση του θανάτου του, έκανε γνωστή με ανάρτησή του στα social media ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας και Πρόεδρος του ΣΕΗ ανέφερε πως συνεργάστηκε με τον Παναγιώτη Μποτίνη πριν χρόνια, παίζοντας τον γιο του.

«Έφυγε ένας αγαπημένος συνάδελφος ο Πάνος Μποτίνης , συνεπής και αθόρυβος ηθοποιός με χρυσή καρδιά, με πάμπολλες εμφανίσεις στο θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο...

Έπαιξε πριν 40 χρόνια τον πατερά μου στο θρυλικό θεατρικό έργο ΕΧΩ ΣΤΟΧΟ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ, του Γιώργου Χαραλαμπίδη κι από τότε όποτε συναντιόμαστε με αποκαλούσε γιο του!!! Καλό ταξίδι κι αντίο αγαπημένε μπαμπά Πάνο....» έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.