Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο ηθοποιός Βίκτορ Ντορομπάντου είναι ο άνθρωπος πίσω από το «The Thing», στη νέα σειρά «Wednesday» του Τιμ Μπάρτον που προβάλλεται στο Netflix και σπάει «ταμεία». Πρόκειται για το γνωστό «Χέρι» που πρωταγωνίστησε στις ταινίες της οικογένειας Άνταμς τη δεκαετία του 1990.

«Όλοι θέλουν να μάθουν πώς γυρίστηκε το "Πράγμα", πώς λειτουργεί το VFX. Πολλοί με ρωτούν, ''Είσαι αληθινός;''», ανέφερε ο Βίκτορ Ντορομπάντου, μιλώντας στο Vanity Fair. «Θα ακουστεί περίεργο, αλλά μέρος του εαυτού μου αισθάνεται ότι το χέρι μου είναι ηθοποιός και είναι απλώς ένας διαφορετικός ρόλος», είπε ακόμα.

Ακόμα, ο ηθοποιός έδωσε πληροφορίες για τα γυρίσματα με το κοστούμι VFX και την πρωταγωνίστρια, Τζένα Ορτέγκα. «Είναι σαν ένα κοστούμι νίντζα. Έχει ενδιαφέρον ακόμη και για μένα να το βλέπω. Μπροστά στα μάτια μου έχει ένα δίχτυ. Είναι αρκετά άνετο. Είναι απλώς ένα κοστούμι από λίκρα. Δεν το νιώθεις και σε προστατεύει από το κρύο, που ήταν πολύ σημαντικό για τα γυρίσματα στη Ρουμανία, έξω στο δάσος και δίπλα στη λίμνη», αποκάλυψε.

Παράλληλα, είπε: «Έχω 1,90 ύψος και τότε ήμουν 100 κιλά. Είμαι ευγνώμων στους ανθρώπους που προσάρμοσαν το set για μένα, έπρεπε να κόψουμε πολλά έπιπλα και πράγματα για να χωρέσω».