Μενού
...
  • Α-
  • Α+

Με υλικό αντλούμενο από το συνολικό έργο του Μπέκετ (θέατρο, πεζογραφία, ποίηση), η παράσταση επιχειρεί να εισαγάγει στη σκηνή μια ενεργειακή εκδοχή του σώματος που θα φέρει αντιμέτωπους ηθοποιούς και θεατές με την ανάγκη επανεκτίμησης του τι σημαίνει σήμερα όχι μόνο να έχεις σώμα, αλλά και να είσαι ολοκληρωτικά σώμα. Ένα γυμνό λευκό τοπίο που μπορεί να είναι «οπουδήποτε». Ο χρόνος «οποτεδήποτε». Οι ήρωες αμφιταλαντευόμενοι μεταξύ ζωής και θανάτου, με βλέμμα σαστισμένο και ακίνητο, όντας «οποιοιδήποτε», θυμίζουν φαντάσματα. Φλυαρούν ή παραμιλούν, αλλά τα λεγόμενά τους έχουν σαφήνεια, ακρίβεια και χιούμορ. Ένας χορός ανδρείκελων που εκφράζει την ψευδαίσθηση της παντοδυναμίας του ανθρώπου και την ανείπωτη μοναξιά του.

.

 

Ο Μπέκετ είναι μια ευαίσθητη συνείδηση που κρύβει τρυφερότητα και αγάπη για τον άνθρωπο. Τον άνθρωπο που παλεύει να οργανωθεί ενάντια στη μοναξιά, τον άνθρωπο που παλεύει να τιθασεύσει το φόβο του θανάτου.

Από το Σάββατο 2 Μαρτίου και κάθε Σάββατο για 9 μόνο παραστάσεις

Θέατρο Μοντέρνοι Καιροί
Δαμοκλέους 8, Κεραμεικός
Ώρα  έναρξης: 21:15
Διάρκεια: 60 λεπτά
Πληροφορίες και κρατήσεις: 210 3470 670 
Eισιτήρια στο More - https://www.more.com/theater/oi-staxtes-tou-sam/

Σύλληψη-Σκηνοθεσία: Βασίλης Γεωργοσόπουλος
Βοηθός Σκηνοθέτις: Φάνια Νταλιάνη
Μουσική Επιμέλεια: Η ομάδα
Κοστούμια: Βάνια Αλεξάντροβνα
Φωτισμοί: Φάνια Νταλιάνη
Φωτογραφίες-Video: Κώστας Γεωργοσόπουλος
Επικοινωνία: Αλεξάνδρα Λαζαρίδου

Ερμηνεύουν:
Δημήτρης Καπαμάς
Ευγνωσία Σοφιανίδου
Βασίλης Γεωργοσόπουλος

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA