Μυστήριο παραμένει το αν θα γίνει τελικά στη Λάρνακα η συναυλία της ερμηνεύτριας Νατάσας Θεοδωρίδου, η οποία είχε ενταχθεί στο πολιτιστικό Φεστιβάλ Λάρνακας υπό τον τίτλο «Ήταν να βρεθούμε».
Ο Δήμαρχος Λάρνακας και το Δημοτικό Συμβούλιο εισηγήθηκαν επίσημα στην εταιρεία παραγωγής να μη πραγματοποιηθεί η εκδήλωση, ενδεχομένως λόγω των μετώπων φωτιάς στη Λεμεσό.
Διαβάστε επίσης: Ανεξέλεγκτο το πύρινο μέτωπο στην Κύπρο: Σπίτια κάηκαν ολοσχερώς - Μέσα σε όχημα οι δύο νεκροί
Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του Δήμου, η εισήγηση αυτή έγινε προς την εταιρεία παραγωγής της συναυλίας.
Η απόφαση, ωστόσο, δεν έγινε δεκτή από την πλευρά της εταιρείας, η οποία – βάσει όσων ενημέρωσε ο Δήμος – αποφάσισε να προχωρήσει κανονικά στην πραγματοποίηση της συναυλίας.
Πηγή: sigmalive.com
- Επίθεση Παπαδόπουλου σε Λέκκα για την οσμή στην Αττική: «Θρυμματίστηκε κάθε έννοια επιστημοσύνης»
- Γεωργιάδης για Τσίπρα: «Το rebranding του αιώνα - Ο άνθρωπος είναι Μακιαβέλι»
- Αν έχετε κάποιο από αυτά τα επίθετα, ίσως είστε απόγονοι γαλαζοαίματων: Η ευρωπαϊκή «βασιλική» λίστα
- «Κάποιες έχουν παντρευτεί πλούσιους άνδρες και δουλεύουν στις επιχειρήσεις τους» - Η σπόντα Λιάγκα για Σπυροπούλου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.