Θλίψη και βαθιά συγκίνηση έχει προκαλέσει στον καλλιτεχνικό κόσμο της χώρας ο αιφνίδιος θάνατος του 77χρονου εμβληματικού μουσικοσυνθέτη Νότη Μαυρουδή, έπειτα από ατύχημα στο εξοχικό σπίτι του στην Κουκουράβα στο Πήλιο.
Ο Μίλτος Πασχαλίδης αποχαιρέτησε το Νότη Μαυρουδή με το τραγούδι «Πρωινό τσιγάρο» και τα λόγια «Στο καλό τρυφερέ μου φίλε. Στο καλό ακριβέ μου δάσκαλε», ενώ κάτι αντίστοιχο θέλησε να κάνει και η αγαπημένη ερμηνεύτρια, Χάρις Αλεξίου.
Η Χάρις Αλεξίου μάλιστα είπε το τελευταίο αντίο στον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη με μία κοινή τους φωτογραφία και το θρυλικό τραγούδι «Λαβωματιά» σε μουσική του Νότη Μαυρουδή και ερμηνεία της ίδιας.
Η «Λαβωματιά» κυκλοφόρησε το 2002 στο άλμπουμ «Στην ηχώ του έρωτα», σε στίχους του Γιώργου Κορδέλλα. «Καλό σου ταξίδι ακριβέ μου Νότη. Η μουσική σου θα φωλιάζει μέσα μας για πάντα», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης η Χάρις Αλέξίου.
- Δεν ήταν τυχαίο το τροχαίο των οπαδών του ΠΑΟΚ: Τράκαραν στον «δρόμο του θανάτου» της Ρουμανίας
- Lane Assist: Πώς λειτουργεί το σύστημα που φέρεται να μπλόκαρε το τιμόνι στη Ρουμανία
- Το πρόβλημα που δεν στάθμισε η Καρυστιανού, η άνω τελεία στην Όλγα και οι ανατροπές λόγω των τραγωδιών
- Το «καρφί» Λιάγκα για Καλημέρα Ελλάδα: «Δεν οφείλεται σε μας η καθυστέρηση, αλλά στην προηγούμενη εκπομπή»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.