Σε ηλικία 83 ετών πέθανε ο Αμερικανός ηθοποιός Burt Young που έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τις ταινίες «Rocky» με τον Σιλβέστερ Σταλόνε. Ο θάνατός του επιβεβαιώθηκε την Τετάρτη από την κόρη του Anne Morea Steingieser σύμφωνα με τους New York Times.
To 1976, o Μπαρτ Γιανγκ, ήταν υποψήφιος για βραβείο Όσκαρ Β' Αντρικού ρόλου για τον ρόλο του Πόλι Πενίνο στην ταινία Ρόκυ. Πρωταγωνίστησε επίσης στις ταινίες Convoy και Mickey blue Eyes.
Πρώην πυγμάχος ο ίδιος κατάφερε να κάνει καριέρα στον κινηματογράφο παίζοντας κυρίως ρόλους μαφιόζων, αστυνομικών αλλά και λαϊκών ανθρώπων, όπως έγραψαν χαρακτηριστικά οι NYT.
«Στον αγαπημένο μου φίλο Burt Young. Ήσουν ένας απίστευτος άνθρωπος και καλλιτέχνης, θα λείψεις πολύ σε μένα και στον κόσμο… RIP» έγραψε ο Sylvester Stallone αποχαιρετώντας τον ηθοποιό στο Instagram.
- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.