Με μία συγκινητική ανάρτηση στα social media, το «Μουσικό Θέατρο» έκανε γνωστό πως ο δημοφιλής ηθοποιός και χορευτής, Δημήτρης Βερώνης, έφυγε από τη ζωή χθες, Τετάρτη (09/08).
Στην ίδια ανάρτηση υπογραμμίζει πως «υπήρξε πολλά χρονια χορευτής στα μεγάλα θέατρα της Αθήνας. Σπούδασε στη σχολή Μουσικού Θεάτρου, του μαέστρου και θείου του, Μενέλαου Θεοφανίδη». Σχετικά με την κηδεία του, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Τρίτο Νεκροταφείο Νίκαιας.
Η ανάρτηση:
«Φίλοι μου, είμαι συγκλονισμένος. Σήμερα. 9-8 2023. Έφυγε από τη Ζωή. Ένας πολύ Ταλαντούχος Χορευτής και Ηθοποιός. Συνάδελφος και Φίλος ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΕΡΩΝΗΣ. Ο Τελευταίος Από την Μεγάλη Θεατρική ΟΙκογένεια «ΒΕΡΩΝΗ». Υπήρξε πολλά χρόνια Χορευτής στα μεγάλα Θέατρα της Αθήνας. Σπούδασε στη σχολή Μουσικού θεάτρου. Του Μαέστρου και θείου του. Μενέλαου Θεοφανίδη» αναφέρει η ανακοίνωση.
«Έφυγε ο Αλέν Ντελόν της Ελλάδας έτσι το λέγαμε στο θέατρο. Alain Delon. Καλό ταξίδι Δημήτρη μου στο φως. Η κηδεία του θα γίνει αύριο στη 1:00 στο τρίτο Νεκροταφείο. Νίκαιας Καλό ταξίδι Αγαπημένε φίλε» καταλήγει.
- «Πάλι κουβά»: Η όλα τα λεφτά πρώτη δήλωση του Akyla μετά τη λήξη του Τελικού της Eurovision 2026
- Eurovision 2026 - Τελικός: Νικήτρια η Βουλγαρία - Στην 10η θέση η Ελλάδα με τον Akyla
- Eurovision 2026: Πώς οι βαθμοί των επιτροπών κράτησαν χαμηλά τον Akyla και την Ελλάδα
- Χάρρυ Κλυνν: Ο κωμικός - προφήτης που ήταν πιο μεγάλος από την ίδια τη ζωή
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.