Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ελένη Τσολάκη αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι ταλαιπωρείται από κρίσεις πανικού. «Δυστυχώς, είναι κάτι, που αν σου χτυπήσει την πόρτα, πολύ δύσκολα μπορείς να του την κλείσεις, αλλά ξεπερνιέται. Θέλει δουλειά, επιμονή και όλα θα πάνε καλά», είπε η παρουσιάστρια.

Σε άλλη ερώτηση διαδικτυακού της φίλου για το πώς αντιμετωπίζει τις κρίσεις πανικού, απάντησε: «Με ψυχοθεραπεία και με πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια. Τώρα ευτυχώς τις αναγνωρίζω από την πρώτη στιγμή που εμφανίζονται, οπότε προσπαθώ να διατηρώ την ψυχραιμία μου. Σε κάθε βοήθεια αυτό που θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα είναι να πάρεις τη βοήθεια ειδικού, ενός ανθρώπου που θα σε βοηθήσει σε αυτήν την προσπάθειά σου. Και μην το βάζεις κάτω, όλα ξεπερνιούνται».

Επίσης, η Ελένη Τσολάκη αποκάλυψε ότι όλο αυτό το διάστημα έδωσε τα υπολειπόμενα μαθήματα και πήρε το πτυχίο της στα ΤΕΦΑΑ, αλλά και ένα ακόμα πτυχίο στο Μάρκετινγκ και την Επικοινωνία στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο.

Δείτε όλο το βίντεο εδώ:

https://www.dailymotion.com/embed/video/x80bf4e
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA