Μενού
  • Α-
  • Α+

Τόσο στην Κολομβία όσο και στα πρώτα της χρόνια στην Αμερική, η Σοφία Βεργκάρα δούλεψε αρκετά ως μοντέλο, έκανε φωτογραφίσεις σε περιοδικά, συμμετείχε σε καμπάνιες και είναι αυτό το υλικό που ξεκίνησε να χτίζει το μύθο της και να συστήνει το κολομβιανό ταμπεραμέντο στον κόσμο.

Η ίδια έχει μιλήσει περήφανα για όλες τις δουλειές που έκανε και για τη διαδρομή της ως μοντέλο στο παρελθόν, ενώ δεν δείχνει να έχει κάποιο κόλλημα να εξάρει δημόσια το εντυπωσιακό της κορμί και τα δυνατά χαρακτηριστικά του. 

Έτσι, με ένα throwback στο Instagram από τη, μακρινή πια, δεκαετία του '90, η Σοφία Βεργκάρα δημοσίευσε μια φωτογραφία όπου ποζάρει σε μια παραλία στο Μαϊάμι φορώντας ένα μπικίνι που δεν αφήνει πολλά στη φαντασία. Είναι μάλιστα ενδεικτικό ότι εξίσου εντυπωσιακές κυρίες δεν άντεξαν παρά να εκφράσουν τον θαυμασμό τους για τη Βεργκάρα. Όπως έκανε η Ιρίνα Σάικ που σχολίασε λακωνικά «omg» και έβαλε μαζεμένα emoji φωτιάς.

https://www.instagram.com/p/CNtQ1djlK4r/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA