Μενού
  • Α-
  • Α+

Η πρώην πορνοστάρ εγκατέλειψε την πορνογραφία μόλις τρεις μήνες μετά την έναρξη της καριέρας της, όταν ένα βίντεο από τη συμμετοχή της σε μια σεξουαλική πράξη σε με χιτζάμπ έγινε viral.

Από τότε, έχει εργαστεί ως παρουσιάτρια, μοντέλο και τώρα σταρ του OnlyFan, όπου δημοσιεύει αποκαλυπτικές φωτογραφίες του εαυτού της επί πληρωμή.

Η Λιβανέζα σταρ έχει αποκαλύψει την πορεία της στο πορνό, προειδοποιώντας τα κορίτσια ότι στη βιομηχανία δεν είναι όλα ρόδινα. Η Καλίφα έχει επίσης καταφερθεί εναντίον των ιδιοκτητών των εταιρειών παραγωγής πορνογραφικών ταινιών, οι οποίοι -όπως ισχυρίζεται- έβγαλαν εκατομμύρια από τα βίντεό της χωρίς να την πληρώσουν όσα όφειλαν. Στην πραγματικότητα, η Καλίφα δήλωσε ότι έβγαλε 12.000 δολάρια για 12 βίντεο σε διάστημα τριών μηνών πριν εγκαταλείψει τη βιομηχανία στις αρχές του 2015 και πως ποτέ ξανά «δεν έλαβε δεκάρα».

Η πιο πρόσφατη δωρεά της στο Instagram ήταν ύψους 10.000 δολαρίων υπέρ μιας φιλανθρωπικής οργάνωσης που παρέχει οικονομική βοήθεια σε μαύρους τρανσέξουαλ, ώστε να πληρώσουν για επεμβάσεις αλλαγής φύλου ή το ενοίκιό τους. Η Καλίφα είπε ότι συγκέντρωσε τα χρήματα μόνο μέσω του λογαριασμού της στο Only Fans.

Το ποσό είναι περίπου το δεκαπλάσιο σε σχέση με όσα έβγαζε ανά βίντεο και μόλις 2.000 δολάρια λιγότερα από το συνολικό ποσό που κέρδισε καθ ' όλη τη διάρκεια της καριέρας της.

Σε ένα tweet του 2019, είπε: «Ο κόσμος νομίζει ότι βγάζω εκατομμύρια από το πορνό. Εντελώς αναληθές. Έβγαλα ​συνολικά περίπου 12.000 δολάρια στη βιομηχανία και ποτέ δεν είδα μια δεκάρα ξανά μετά από αυτό. Η δυσκολία στην εύρεση μιας κανονικής εργασίας μετά το πορνό ήταν... τρομακτική.»

Πηγή: Daily Star

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA