Μενού
  • Α-
  • Α+

Λίγες ημέρες πριν αποχωρήσει από το Survivor ο Αλέξης Παππάς, η Αλέσια Ντέμετζ είχε κάνει γνωστό ότι διατηρούσαν ένα ειδύλλιο μαζί και της είχε τάξει να την παντρευτεί στις 25 Μαρτίου. Στην πορεία, όσο εκείνη έβγαινε σε τηλεοπτικές εκπομπές και μιλούσε για τον Αλέξη, φαινόταν πως απλώς έχουν μια διαδικτυακή επαφή για κάποιο καιρό, έχουν ειδωθεί μόνο μια φορά και αυτό είναι όλο. Μάλιστα, ο δικηγόρος του Αλέξη Παππά είχε κάνει στο Πρωινό κάποιες δηλώσεις που άφηναν να εννοηθεί ότι η Αλέσια πιο πολύ μόνη της έχει σχέση με τον Παππά, παρά και οι 2 μαζί.

Από τη στιγμή που αποχώρησε ο Παππάς από το Survivor, έγιναν αρκετές διευκρινιστικές ερωτήσεις για τη σχέση του με την Αλέσια και ο ηθοποιός θέλησε να είναι εγκρατής. Όπως όμως φαίνεται από το story του, τελικά υπάρχει έντονο συναίσθημα μεταξύ των δύο και η επαφή τους συνεχίζεται με σκοπό να περάσει στο επόμενο στάδιο.

Η Αλέσια ανάρτησε στο Instagram μια φωτογραφία με μια ανθοδέσμη που της έστειλε ο Αλέξης Παππάς  και έγραψε σαν σχόλιο ότι «τα λουλούδια είναι ένας τρόπος για να δώσεις ένα μήνυμα». Ο Παππάς έκανε repost το story και κάπως έτσι αποκαταστάθηκε η τάξη για τον...νέο Αλέξη Παππά, που ξυρίστηκε, κουρεύτηκε και είναι ένας silver fox.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA