Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Αλέξης Παππάς ξεκίνησε την καριέρα του ως μοντέλο και στη συνέχεια ασχολήθηκε με την υποκριτική, έχοντας τη συμμετοχή στη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου. Καθώς όμως θεατρικά δεν έχει κάνει τίποτα και για τους ηθοποιούς του θεάτρου εκεί μετριέται το ταλέντο, η Γιούλικα Σκαφιδά τοποθετήθηκε με μπόλικη δόση σαρκασμού στο Twitter όταν ο Αλέξης Παππάς ανέφερε κάποια στιγμή στο Survivor το επάγγελμα του.

Η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη σειρά Έξαψη και έχει πάρει στο παρελθόν το βραβείο Μελίνα Μερκούρη, είχε γράψει χαρακτηριστικά στο Twitter «Βρε Αλέξη Παππά μου, άσε τους ηθοποιούς στην ησυχία τους. Πέρασες και δεν ακούμπησες». Το εν λόγω σχόλιο είχε γίνει αρκετές εβδομάδες πριν αποχωρήσει ο Παππάς από το Survivor, οπότε θα περίμενε κανείς να έχει ξεχαστεί. Όμως ανακινήθηκε μετά την ερώτηση που τέθηκε στον Παππά στα μίνι βίντεο που κάνουν όσοι αποχωρούν για την εκπομπή Love It.

«Πέρασες και δεν ακούμπησες την υποκριτική βρε Αλέξη μου»

Αφού του ζητήθηκε να σχολιάσει την άποψη της κυρίας Σκαφιδά, ο Αλέξης Παππάς απάντησε με τρόπο που υποδήλωνε την ενόχληση του ότι «επειδή ο καθένας μπορεί να κάθεται στην τουαλέτα εκείνη τη στιγμή και να σκέφτεται "ας κάνω κι ένα comment", δε μπορώ να μπω στην ψυχοσύνθεση του και να βγάλω το πόρισμα». Οι λέξεις που χρησιμοποίησε, έκαναν πρόδηλο ότι ο Παππάς θεωρούσε την άποψη της Σκαφιδά ως άποψη...της τουαλέτας.

Αυτή η σπίθα οδήγησε τους ρεπόρτερ της εκπομπής Ευτυχείτε και πιο συγκεκριμένα την Άννα Ζηρδέλη, να βρει τη Γιούλικα Σκαφιδά και να της ζητήσει περαιτέρω εξηγήσεις για τους λόγους που έκανε αυτό το σχόλιο.

«Το σχόλιο μου έγινε τότε γιατί έτυχε να παρακολουθήσω μια ώρα το Survivor και είδα έναν τσακωμό όπου βγήκε να υπερασπιστεί τους ηθοποιούς. Εμένα μου αρέσει να βλέπω πιο πολύ τ΄αγωνίσματα, τα ριάλιτι δεν τα γνωρίζω τόσο. Δε θέλω να πω κάτι άλλο πάνω σε αυτό, γιατί ήταν ένα σχόλιο των 5 δευτερολέπτων που το έγραψα αυθόρμητα στο Twitter, δεν έχει κάτι άλλο»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA