Μενού
  • Α-
  • Α+

Λίγες ώρες μετά την αποχώρηση του από το Survivor, ο Αλέξης Παππάς είχε διαθέσιμο μόνο ένα μικρό τηλεφώνημα, σύμφωνα με όσα μετέφερε ο δικηγόρος του στο Πρωινό και αυτό το τηλεφώνημα το έκανε σε εκείνον και όχι στους γονείς ή κάποιον άλλο συγγενή του.

Ο κ. Στέλιος Σούρλας είχε βγει πριν από 2-3 εβδομάδες στην εκπομπή για να αποκαλύψει ότι ο Παππάς και ο έτερος πελάτης του, ο Τριαντάφυλλος, του είχαν δώσει εντολή να κυνηγήσει δικαστικά όσους προβούν σε απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς προς τους ίδιους και την οικογένεια τους.

Τώρα, καθώς ο Παππάς αρχίζει σιγά σιγά να έχει επαφή με τον έξω κόσμο, ο κ. Σούρλας ήταν ο πρώτος που του μετέφερε το κλίμα προς το πρόσωπο του. Είναι μια πάγια τακτική της παραγωγής του Survivor άλλωστε, να μη δίνει κινητό στους παίκτες κατευθείαν με το που βγουν, αλλά πρώτα να τους προετοιμάζει για όσα λέγονται εδώ στην Ελλάδα γι΄αυτούς και όσα έχουν γραφτεί στα social media. 

Αιχμές για τα λεγόμενα της φερόμενης ως συντρόφου του από τον δικηγόρο του

Ο κ. Σούρλας λοιπόν αποκάλυψε ότι ο πελάτης του δεν σοκαρίστηκε από όσα του μεταφέρθηκαν, αλλά σίγουρα ξαφνιάστηκε. 

«Με ρώτησε για τους γονείς του, με ρώτησε τι επικρατεί έξω και μου είπε ότι μόλις επιστρέψει στην Αθήνα, έχουμε να πούμε πολλά. Του μετέφερα τι λέγεται για εκείνον, αν και η συνομιλία μας ήταν μικρή, δύο λεπτά. Δεν είναι ότι δεν το γνώριζε, ήταν σκεπτικός αρκετά, αλλά χαμογελούσε».

Μεγαλύτερο ενδιαφέρον βέβαια είχαν τα λεγόμενα του κ. Σούρλα για την εντυπωσιακή Αλέσια, την ξανθιά καλλονή που τις τελευταίες ημέρες έχει βγει στις εκπομπές και μιλάει για τον Παππά σαν να έχουν σοβαρή σχέση, αν και έχουν βρεθεί από κοντά μόλις μια φορά και για λίγο.

«Κάποια από τα πράγματα που είπε, ήταν λίγο περίεργα. Θα σας τα πει ο ίδιος ο Αλέξης όταν βγει. Δεν του είπα κάτι για εκείνη. Ο Αλέξης έχει μια πρόταση για ταινία στην Κύπρο, δε γνωρίζω κάτι για το Bachelor».

Ο Γιώργος Λιάγκας δεν έχασε την ευκαιρία να ρωτήσει τον κ. Σούρλα για τη φήμη περί τσακωμού με τον Τζέιμς που έγινε μετά την αποχώρηση, με τον δικηγόρο να απαντά ότι δεν του είπε κάτι ο Αλέξης Παππάς.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA