Μενού
  • Α-
  • Α+

Όλοι οι εκκεντρικοί και παγκοσμίως διάσημοι καλλιτέχνες μπαίνουν σε μια άλλη διάσταση στη διάρκεια της συναυλίας τους. Ενδεχομένως να είναι και υπό την επήρεια ουσιών. Σε κάθε περίπτωση θεωρείται κάτι σύνηθες να κάνουν πράγματα έξω από τις νόρμες. Από τον Marilyn Manson μπορεί να τα περιμένει όλα κανείς. Ακόμα και αυτό για το οποίο κατηγορείται ότι έκανε τον Αύγουστο του 2019 σε συναυλία του στο Γκίλφορντ στο Νιου Χάμπσιρ. 

Τους τελευταίους 4-5 μήνες ο Μέριλιν Μάνσον βρίσκεται στο στόχαστρο μετά τις καταγγελίες γυναικών για σεξουαλική και ψυχολογική τους κακοποίηση από τον τραγουδιστή. Όλα ξεκίνησαν με την Έβαν Ρέιτσελ Γουντ που συνδέθηκε ερωτικά μαζί του, για να έρθουν στη συνέχεια άλλες δώδεκα υποθέσεις, με πιο πρόσφατη αυτή της Άσλι Γουόλτερς, που ήταν επίσης για ένα διάστημα σύντροφός του. Τώρα, στην επιφάνεια έρχεται μια υπόθεση που ξεκίνησε το 2019 και μαίνεται μέχρι σήμερα, καθώς ο Μάνσον δεν παρέστη ποτέ στην εκάστοτε δικάσιμο, ούτε διά του δικηγόρου του.

Διαβάστε ακόμη: H Έβαν Ρέιτσελ-Γουντ και άλλες 4 γυναίκες εναντίον Μέριλιν Μάνσον: «Μας κακοποιούσε και μας έκανε πλύση εγκεφάλου»

Ήταν 19 Αυγούστου του 2019 όταν ο Μέριλιν Μάνσον βρέθηκε στο Γκίλφορντ στο Νιου Χάμπσιρ για συναυλία με τον Ρον Ζόμπι. Η παραγωγή είχε φροντίσει να υπάρχουν κάμερες που θα βιντεοσκοπούν το event, όμως για μια γυναίκα απ΄αυτές που βιντεοσκοπούσαν, η συναυλία εξελίχθηκε σε εφιάλτη. 

Ο Μάνσον κάνει πολλά πράγματα εκτός μουσικής όταν είναι πάνω στη σκηνή. Άλλες φορές είναι απλώς πειραχτήρι, άλλες, πολύ περισσότερες, υπερβαίνει τα όρια του σεβασμού. Η συμπεριφορά του προς εκείνη ήταν απόλυτα υποτιμητική. Σύμφωνα με τις καταθέσεις τριών παρευρισκομένων στη συναυλία, ο Μάνσον άρχισε πρώτα να φτύνει προς τη μεριά της και πάνω στην κάμερα. Μετά, αποφάσισε να σκύψει από πάνω της και να φυσήξει τη μύτη του προς εκείνη, με αποτέλεσμα να γεμίσει με μύξες. Ακολούθως, ο Μάνσον σηκώθηκε περήφανος και γελούσε για την πράξη του. 

Η πλευρά του Μάνσον υποστηρίζει ότι είχε γίνει προσέγγιση προς τη θιγόμενη, όπου της ζητούσαν να πει ένα ποσό για τη ζημιά που υπέστη ο εξοπλισμός της, αλλά απάντηση δεν πήραν. Ο Marilyn Manson δεν έχει επιστρέψει από τότε στο Νιου Χάμπσιρ και γι΄αυτό είναι ακόμα ενεργό το ένταλμα σύλληψης του στην πολιτεία. Αν ποτέ όντως συλληφθεί, η ποινή που μπορεί να του επιβληθεί είναι για εξαγοράσιμη φυλάκιση από ένα έτος και κάτω και για 2.000 δολάρια αποζημίωση στην ενάγουσα. Η ίδια πάντως με τη μήνυση της ζητάει 35.000 δολάρια από τον τραγουδιστή.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA