Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε αυτά τα πέντε χρόνια από τον χωρισμό του με την Angelina Jolie, ο Brad Pitt δεν έχει συνδεθεί ερωτικά με κάποια γυναίκα επί μακρόν. Έχουν ακουστεί φήμες, έχουν γραφτεί διάφορα, τον έχουν παρουσιάσει ως ζευγάρι με κάποιες, μια σχέση του επιβεβαιώθηκε, αλλά δεν κράτησε πολύ, μα ως εκεί. Τώρα, μετά και το φαινομενικό τέλος της δικαστικής του διαμάχης με την πρώην γυναίκα του για την κηδεμονία των παιδιών, ο Πιτ στρέφει την προσοχή του στην προσωπική του ζωή, όπου εσχάτως υπάρχει το ενδιαφέρον για γνωστή ηθοποιό και τραγουδίστρια.

Επαγγελματικά είναι σε πολύ καλή περίοδο. Πέρσι κατέκτησε το Όσκαρ Β΄Ανδρικού Ρόλου, η εταιρεία παραγωγής του έχει κάθε χρόνο ταινίες της στα Όσκαρ, ενώ ταυτόχρονα εξετάζει διαρκώς νέες προτάσεις για σημαντικά κινηματογραφικά πρότζεκτ. Ήρθε η στιγμή για τον Μπραντ Πιτ να κοιτάξει λίγο και τα προσωπικά του, με ρεπορτάζ από το εξωτερικό να αποκαλύπτουν ότι υπάρχει ήδη μια γυναίκα στη ζωή  του.

Διαβάστε ακόμη: Καναδάς: Βρέθηκε ομαδικός τάφος με 215 παιδιά σε παλιό σχολείο ιθαγενών

Στην απονομή των φετινών Όσκαρ, πριν από ένα μήνα, ο Brad Pitt μπορεί να δέχτηκε το φλερτ της Κορεάτισσας Γιουν Γιου-Τζουνγκ, αλλά εκείνος έστρεψε το βλέμμα του προς την Andra Day. Η Ντέι, τραγουδίστρια που υποδύθηκε τη Μπίλι Χολιντέι και είχε υποψηφιότητα για Όσκαρ στο Ά Γυναικείο, φέρεται να είχε ένα τρυφερό τετ α τετ με τον 57χρονο ηθοποιό κι αυτό ήταν αρκετό για να οργιάσουν οι φήμες από τους παρευρισκόμενους στο after party. Η πηγή του ρεπορτάζ της DailyMail κάνει λόγο για ανταλλαγή αριθμών τηλεφώνου και για διαχυτικότητα που ξέφευγε από τα όρια της ευδιάθετης συναναστροφής.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA