Μενού
  • Α-
  • Α+

Η παγκοσμίου φήμης Ιταλίδα ινφλουένσερ, fashion blogger και επιχειρηματίας του The Blonde Salad, Chiara Ferragni, βρίσκεται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα, για επαγγελματικούς λόγους. Η μητέρα δύο παιδιών και σύζυγος του Ιταλού ράπερ, Fedez, ταξίδεψε από το Μιλάνο με προορισμό την ελληνική πρωτεύουσα, με σκοπό την προώθηση της συνεργασίας της με τη Nespresso και την κυκλοφορία μιας συλλεκτικής σειράς προϊόντων. 

Διαβάστε ακόμη: Ντάνιελ Κρεγκ: Στο Πόρτο Χέλι για τα γυρίσματα της ταινίας Knives Out 2 - Οι απαιτήσεις του ηθοποιού στη διαμονή

H Chiara Ferragni, με τους 24 εκατομμύρια followers στο Instagram, που πρόσφατα κυκλοφόρησε και ντοκιμαντέρ για τη ζωή της, με τίτλο Chiara Ferragni: Unposted, στο οποίο ξετυλίγει το κουβάρι της ζωής της, από μικρή ηλικία μέχρι όταν έγινε μια επιτυχημένη επιχειρηματίας, μένει σε ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης. Η ίδια, ευχαριστημένη με την ομορφιά του δωματίου, το ανέβασε και σχετικό βίντεο στο προφίλ της.

https://www.instagram.com/reel/CQd11kXKFpW/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Εκτός από τις συνεργασίες της και τα είδη ένδυσης που σχεδιάζει, τα οποία γίνονται sold out σε χρόνο ρεκόρ,η Chiara Ferragni ασχολείται και με τα κοινά της Ιταλίας. Χαρακτηριστική είναι μάλιστα, η σπουδαία κίνηση που έκανε μαζί με τον Fedez τον Μάρτιο του 2020, όταν ο κορονοϊός «θέριζε» τη γείτονα χώρα. Οι δυο τους, μέσα από τα προφίλ τους στο Instagram, προέτρεπαν τον κόσμο να φορέσει τις μάσκες, ενώ συγκέντρωσε περίπου 4,5 εκατομμύρια ευρώ μέσω μιας διαδικτυακής εκστρατείας. Τα χρήματα χρησιμοποιήθηκαν για την ανέγερση μιας νέας πτέρυγας στο νοσοκομείο San Raffaele του Μιλάνου.

https://www.instagram.com/p/CQf-sxdBLpL/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CQgKWcdh0EG/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA