Μενού
  • Α-
  • Α+

Ήταν γνωστό πως η δεύτερη ταινία Knives Out, που θα προβληθεί στο Netflix, θα γυριζόταν στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Πόρτο Χέλι και τις Σπέτσες. Από τις αρχές της εβδομάδας, Ντάνιελ Κρεγκ, Κέιτ Χάντσον, Έντουαρτ Νόρτον και το υπόλοιπο καστ με τους συντελεστές, βρίσκονται στο Πόρτο Χέλι κάτω από άκρα μυστικότητα, προκειμένου να οργανωθούν για τα γυρίσματα.

Διαβάστε ακόμη: Πολ Άντερσον: Μετά το Peaky Blinders θα πρωταγωνιστήσει σε ταινία για τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής στην Φωλιά των Κούκου, τα γυρίσματα της ταινίες βρίσκονται θα ξεκινήσουν το Σαββατοκύριακο με αφετηρία τις Σπέτσες και συγκεκριμένα την Ντάπια, όπου θα πραγματοποιηθούν οι περισσότερες σκηνές. Στη συνέχεια θα μεταφερθούν στο Πόρτο Χέλι και σε άλλα παραθαλάσσια μέρη της περιοχής. 

Για τις ανάγκες των γυριμάτων δε, έχει έρθει από την Κωνσταντινούπολη στο Πόρτο Χέλι, ένα υπερπολυτελές σκάφος, στο οποίο θα γυριστούν αρκετές σκηνές. Σε λίγες μέρες αναμένεται να έρθει ένα ομοίωμα του σκάφους, άλλο ένα σκάφος που θα ανατιναχτεί πολύ εντυπωσιακά σύμφωνα με το σενάριο. Το story line θα αναφέρει, επίσης, ότι η δράση της ταινίας είναι στην Ελλάδα και όχι σε κάποιο άλλο μέρος του κόσμου.

Στο Πόρτο Χέλι υπάρχει μεγάλη κινητικότητα, αφού καθημερινά γίνονται fittings και συσκέψεις στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που έχει στηθεί στα ένα από τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία της περιοχής. Πρόκειται για μια μεγάλη παραγωγή περίπου 300-350 ατόμων που πραγματοποιείται στην χώρα μας με την συνδρομή του ΕΚΟΜΕ, ενώ το Variety έχει γράψει πως το Netflix κατέβαλε πόσο ύψους 400 και 450 εκατομμυρίων δολαρίων για τα δικαιώματα των δύο σίκουελ της ταινίας μυστηρίου. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα το 2022 στην online streaming πλατφόρμα.

Η υπερπολυτελής βίλα του Ντάνιελ Κρεγκ και οι απαιτήσεις του

Για τη διαμονή του ηθοποιού έχει κλειστεί μια υπερπολυτελή βίλα της περιοχής, ενώ ειδικά για τον Ντάνιελ Γκρεγκ έχει κατασκευαστεί γήπεδο τένις και γυμναστήριο, αφού αυτές ήταν οι απαιτήσεις του.  Φυσικά έχουν κλειστεί και άλλες βίλες της περιοχής έτσι ώστε σε περίπτωση που μαθευτεί που μένει να υπάρχει και plan b.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA