Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Τζεφ Μπέζος γνωρίζει τις τελευταίες ημέρες τις ελληνικές ομορφιές οργώνοντας το Αιγαίο με το EOS, το τεράστιο σκάφος του Μπάρι Ντίλερ, συζύγου της Diane Von Furstenberg, της θρυλικής σχεδιάστριας πίσω από το wrap dress. Το ζεύγος των Ντίλερ-DVR αλωνίζουν στο Αιγαίο εδώ και πολλές ημέρες, με τη σχεδιάστρια να γεμίζει τον λογαριασμό της στο Instagram με εικόνες γεμάτες από το φως και το γαλάζιο της Ελλάδας.

Διαβάστε ακόμηJeff Bezos: Αποχαιρετά από την Ελλάδα την Amazon – Ο Andy Jassy στο τιμόνι

https://www.instagram.com/p/CQyHk2zJaM-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η παρέα των δισεκατομμυριούχων Αμερικανών βρέθηκε στην Αντίπαρο, όπου έτσι και αλλιώς, όπως κάθε χρόνο, απολαμβάνουν το καλοκαίρι τους ο Τομ Χανκς και η σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον, και μετά από πρόσκληση του Μπάρι Ντίλερ στη συντροφιά προστέθηκε και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα.

https://www.instagram.com/p/CQ2jR7IpokF/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Φωτογραφίες δεν υπάρχουν από το δείπνο, παρά μόνο δύο εικόνες που πόσταρε στο Instagram η Diane Von Furstenberg με ποτά στην παραλία και το μαγικό ελληνικό ηλιοβασίλεμα. Δεν αναγράφει την τοποθεσία των φωτογραφιών, εύκολα υποθέτουμε όμως ότι είναι στην Αντίπαρο.

https://www.instagram.com/p/CQ0mZ1IpS9I/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η εμβληματική περσόνα της μόδας καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας της έχει υπάρξει υπέρμαχος των γυναικείων δικαιωμάτων ενώ το διάσημο «wrap dress» έγινε σύμβολο της θηλυκότητάς και του φεμινισμού.

https://www.instagram.com/p/CQtyRmdpE2D/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CQrDEn0FOC7/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Είδωλο του στυλ η Νταϊάν φον Φίρστενμπεργκ μοιράζεται στα social media μια σέλφι στην οποία εμφανίζεται με μαγιό στέλνοντας μήνυμα κατά του ηλικιακού ρατσισμού και υπέρ της γυναικείας ενδυνάμωσης.

https://www.instagram.com/p/CJl4lN7BHHZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η παρακάτω είναι και η μοναδική φωτό που μαρτυρά ότι στο σκάφος επιβαίνει και ο Μπάρι Ντίλερ. Ναι, η πλάτη που διακρίνεται στο βάθος της φωτό είναι ο βαθύπλουτος Αμερικανός.

https://www.instagram.com/p/CQp2gxuFINu/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA