Μενού
  • Α-
  • Α+

Δείπνο στην Αντίπαρο είχε την Κυριακή το βράδυ ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με μια παρέα που ασκεί τεράστια παγκόσμια επιρροή. Ο πρωθυπουργός και η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη ήταν προσκεκλημένοι του μεγαλοεπιχειρηματία και παραγωγού του Χόλιγουντ Μπάρι Ντίλερ και της κορυφαίας σχεδιάστριας Νταιάν φον Φυρστενμπεργκ που βρίσκονται στην Ελλάδα. 

Στο τραπέζι ήταν επίσης ο ιδρυτής της Amazon, Τζεφ Μπέζος, ο – πολιτογραφημένος Έλληνας πια - Τομ Χάνκς και η σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον και ο δημοσιογράφος του CNN Αντερσον Κούπερ. H βραδιά κύλησε με χαλαρή συζήτηση για το ελληνικό καλοκαίρι, τα νησιά, την σύγχρονη εικόνα της Ελλάδας, τις παγκόσμιες τεχνολογικές εξελίξεις αλλά και για σχέδια να γυριστούν κι άλλες ταινίες στη χώρα μας.

Ο Μπέζος πήγε και Σίφνο

Ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, ο Τζεφ Μπέζος, βρίσκεται στην Ελλάδα και κάνει τις διακοπές του. Ο Αμερικανός επιχειρηματίας της τεχνολογίας και του λιανικού εμπορίου, ιδρυτής της εταιρείας-κολοσσού Amazon, πήγε και στη Σίφνο, πριν πετάξει για το διάστημα παρέα με την 82χρονη, Ουάλι Φανκ, με πτήση της εταιρείας του Blue Origin στις 20 Ιουλίου.

Ο Τζεφ Μπέζος φαίνεται να επέλεξε το κυκλαδίτικο νησί, σύμφωνα με το ΣΚΑΪ

*Φωτογραφία αρχείου 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA