Μενού
  • Α-
  • Α+

Η  διάσημη παραλία της Ψαρρού στην Μύκονο έχει γεμίσει με πολυτελή σκάφη που μαγνητίζουν τα βλέμματα, με τις διασημότητες που έχουν φτάσει στο νησί να κλέβουν τις εντυπώσεις και τα φλας των φωτογράφων. Οι celebrities είναι αμέτρητοι που καταφτάνουν, ενώ σειρά έχουν και αθλητές παγκόσμιας κλάσεις που αυτή την περίοδο απολαμβάνουν τις άδειές τους. Μερικοί εξ αυτών: Καρίμ Μπενζεμά, Κιλιάν Εμπαπέ, Γιόνας Βαλασιούνας και Ντομάντας Σαμπόνις.

Διαβάστε ακόμη: Μουλάι Χασάν: Ποιoς είναι ο 18άρης πρίγκιπας του Μαρόκου που καίει 500ευρα στη Μύκονο

Ο σταρ της Παρί, Κιλιάν Εμπαπέ, πέρασε από το νησί των ανέμων που ζει μέρες τρελών πάρτι με σεΐχηδες και καλλονές που διασκεδάζουν πάνω στα τραπέζια πίνοντας ροζέ Moët ενώ δυο Wrangler που δέχτηκαν μετατροπές στις ΗΠΑ κλέβουν τα βλέμματα.Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Καρίμ Μπενζεμά, εμφανίστηκε μαζί με την σύζυγο και την κόρη του στον Πάνορμο αλλά ήταν αγνώριστος με καπέλο, γυαλιά ηλίου και μάσκα, ενώ οι σταρ του NBA Γιόνας Βαλασιούνας και Ντομάντας Σαμπόνις το έριξαν στον ναργιλέ.

Οι τιμές και φέτος για το μέσο πορτοφόλι απαγορευτικές, με μία σαμπάνια 3 λίτρων να ανέρχεται στα 3.000 ευρώ, ένα μπουκάλι τεκίλα στα 2.840 ευρώ και ένα μπουκάλι κρασί του 1.999 να φτάνει τα 15.000 ευρώ. Ωστόσο, αυτό δεν πτοεί celebrities και μη, να κάνουν λογαριασμούς που αγγίζουν και τα 70.000 ευρώ.

Από την άλλη, Αμερικανίδα τραγουδίστρια Νικόλ Σέρζινγκερ επέλεξε τη Μύκονο για να γιορτάσει τα 43α γενέθλιά της με τον σύντροφό της και την παρέα της. Στο τραπέζι τους βρέθηκε και η φωτογράφος Μαρίνα Βερνίκου με τον σύζυγό της Μίλτο Καμπουρίδη.

Αγαπημένος προορισμός ποδοσφαιριστών παγκόσμιας κλάσης φαίνεται πως έχει γίνει το νησί των ανέμων, με τους Ρούμπεν Ντίας, Μπερνάρντο Σίλβα και Γκονσάλο Γκιέδες από την Εθνική Πορτογαλίας, να επιλέγουν πολυσύχναστα στέκια με τις καλλονές συντρόφους τους, όπως το εστιατόριο του πασίγνωστου σεφ Νουσρέτ.

Την ίδια στιγμή, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον γνωστό μέσο της Μπαρτσελόνα, Μίρελαμ Πιάνιτς, να απολαμβάνει τις διακοπές του σε μαγαζί της Μυκόνου, με παρέα τον καλό του φίλο, Μάρκο Μποριέλο. Όπως φαίνεται τα πάρτι στο νησί καλά κρατούν, με διασημότητες από όλο τον κόσμο να την κατατάσσουν στο νούμερο ένα των αγαπημένων τους προορισμών.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA