Μενού
  • Α-
  • Α+

Σενάρια επί σεναρίων έχουν γραφτεί για την απούσα πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό, από το πριγκιπάτο. Η πριγκίπισσα εξακολουθεί να βρίσκεται στη Νότια Αφρική και υποβάλλεται σε «πολλαπλές επεμβάσεις», σύμφωνα με το Channel 24, εξαιτίας λοίμωξης που υπέστη τον Μάιο. 

Διαβάστε ακόμη: Scarlett Johansson: Περιμένει το δεύτερο παιδί της - Κράτησε κρυφή την εγκυμοσύνη

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα παιδιά και ο σύζυγός της πρίγκιπας Αλβέρτος, την επισκέφθηκαν τον περασμένο μήνα δημοσιεύοντας φωτογραφίες, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Καθώς συνεχίζεται η ανάρρωσή της, η πρώην Ολυμπιονίκης της κολύμβησης μίλησε στο Channel 24 της Νότιας Αφρικής: «Είναι μια δύσκολη περίοδος για μένα. Μου λείπει πολύ ο άντρας και τα παιδιά μου».

https://www.instagram.com/p/CPvVKxVlXbv/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Ήταν εξαιρετικά δύσκολο για μένα όταν με ενημέρωσε η ιατρική μου ομάδα ότι δεν μπορούσα να επιστρέψω σπίτι. Ο Άλμπερτ είναι ο βράχος και η δύναμή μου και χωρίς την αγάπη και την υποστήριξή του δεν θα μπορούσα να περάσω αυτή την οδυνηρή στιγμή» συμπλήρωσε η πριγκίπισσα σύμφωνα με το ΑΠΕ.

https://www.instagram.com/p/CPtT8qrltjN/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η πριγκίπισσα Σαρλίν είχε ταξιδέψει στην Αφρική για να συμμετάσχει σε μια εκστρατεία κατά της λαθροθηρίας των ρινόκερων. Τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι η σύζυγος του Αλβέρτου έχει να εμφανιστεί δημόσια στο πλευρό του άνδρα της από τα τέλη Ιανουαρίου. Η μακρόχρονη απουσία της έχουν πυροδοτήσει πολλά σενάρια σχετικά με τον γάμο και την προσωπική της ζωή. Ωστόσο δεν υπάρχει καμία επιβεβαιωμένη πληροφορία για κρίση στον γάμο της.

https://www.instagram.com/p/CPB1pKzl6LK/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA