Μενού
  • Α-
  • Α+

Την πρώτη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού, έκανε λίγες μέρες μετά τη γέννηση των δίδυμων παιδιών της η Χριστίνα Μπόμπα

Διαβάστε ακόμη: Χριστίνα Μπόμπα: «Έχουμε χρέος ως influencers να μιλήσουμε για τους εμβολιασμούς»

Όπως τόνισε στην ανάρτησή της στο Instagram, όπου πόσταρε και μια φωτογραφία της κατά τη διάρκεια του εμβολιασμού, την απόφαση αυτή την έλαβε αφότου της έδωσαν το «πράσινο φως» τόσο ο γυναικολόγος της όσο και ο παιδίατρος. «Σήμερα έκανα κι εγώ την πρώτη δόση του εμβολίου. Νιώθω χαρούμενη και πιο ασφαλής! Για όλους όσοι με ρωτάτε σε σχέση με το θηλασμό και το εμβόλιο, εννοείται πως δεν αποφάσισα να το κάνω από μόνη μου, αλλά μετά από σύσταση τόσο του γυναικολόγου μου @ptanimanidis όσο και του παιδιάτρου μας. Ελπίζω όλοι μας να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να ξεπεράσουμε επιτέλους αυτήν την κατάσταση και να ζήσουμε ξανά ελεύθεροι», ανέφερε η Χριστίνα Μπόμπα στο Instagram

Για τα υβριστικά σχόλια που δέχτηκε μετά από τη συνέντευξή της στο ΣΚΑΙ, στην οποία τοποθετήθηκε για τον εμβολιασμό, η Χριστίνα Μπόμπα απάντησε μέσα από ένα βίντεο στο Instagram. «Δεν χρειάζεται να με βρίζετε», ανέφερε. 

«Λαχάνιασα γιατί περπατάω...Μόλις έκανα το εμβόλιο και είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό. Ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας. Και επίσης ήθελα να πω ότι από την μέρα που μίλησα στον ΣΚΑΪ, στην εκπομπή "Σήμερα" και είπα την άποψή μου σχετικά με τον εμβολιασμό, όσοι έχετε αντίθετη άποψη και πιστεύετε κάτι διαφορετικό από μένα… δεν χρειάζεται να με βρίζετε. Όπως και εγώ δεν βρίζω εσάς που έχετε αντίθετη άποψη. Επίσης σε όσους έχουν αυτές τις θεωρίες συνωμοσίας και λέτε ότι πληρωνόμαστε για να διαφημίζουμε το εμβόλιο, έχω να πω μόνο ότι γελάω, γελάω πολύ. Με βλέπετε έτσι χαρούμενη γιατί μόλις έκανα κάτι καλό για τους εαυτό μου, για τους γύρω μου και τις κόρες μου και εύχομαι όλοι να κάνουμε το καλύτερο για μας και για τους άλλους», λέει η Χριστίνα Μπόμπα στο βίντεο. 

https://www.instagram.com/p/CRRo_5CLm5-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA