Μενού
  • Α-
  • Α+

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση πως η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης πήραν διαζύγιο έπειτα από 18 χρόνια γάμου.  Ένα από τα πιο «λαμπερά» ζευγάρια της showbiz, που ζούσε τον απόλυτο έρωτα δεν είναι πια μαζί έπειτα από την επίσημη ανακοίνωση.

Διαβάστε ακόμη: Δέσποινα Βανδή - Ντέμης Νικολαΐδης: Διαζύγιο μετά από 18 χρόνια γάμου

Το love story τους ξεκίνησε την άνοιξη του 1999, όταν η τραγουδίστρια τραγουδούσε στο νυχτερινό κέντρο «Γκάζι» με τον Βασίλη Καρρά, όπου ο Ντέμης πήγε για τον ετήσιο χορό της ΑΕΚ. Το ότι η Δέσποινα έβαλε την κιτρινόμαυρη μπλούζα με τον αριθμό 11 που φορούσε εκείνος, ήταν η κίνηση ματ που τον έκανε να την προσέξει ακόμα πιο πολύ και να αναζητήσει επίμονα το τηλέφωνό της. Μετά από «αναγνωριστικά» τηλεφωνήματα μίας εβδομάδας, η πρώτη συνάντηση γίνεται σε καφετέρια του Ψυχικού απ’ όπου φεύγουν ξεχωριστά, ενώ την επομένη βρίσκονται σε γνωστό εστιατόριο σε ένα κοσμικό πάρτι.

Δέσποινα Βανδή: Δεν την είδε κανείς ντυμένη νύφη!

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού έγινε τον Οκτώβριο του 1999 στο θέατρο «Βρετάνια» αφήνοντας άφωνους τους δημοσιογράφους αλλά και τους φωτογράφους που έκαναν την νύχτα μέρα από τα φλας. Επί περίπου 20 λεπτά οι ερωτήσεις έπεφταν «βροχή», με αποτέλεσμα να καθυστερήσει η έναρξη της παράστασης! Λίγους μήνες αργότερα, οι δυο τους πάνε για διακοπές στο Μαρόκο επισημοποιώντας έτσι την σχέση τους. Ο γάμος τους έγινε το 2003 στο κτήμα Νάσιουτζικ, παρουσία περίπου 80 καλεσμένων, συγγενών και φίλων, και με κουμπάρους την Κική Χολέβα και τον Γιάννη Λεουνάκη.

Νικολαΐδης και Βανδή ήθελαν τόσο ο γάμος τους όσο και η δεξίωση που θα ακολουθούσε, να γίνουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και για το λόγο αυτό τα μέτρα ασφαλείας και στους δύο χώρους ήταν δρακόντεια. Γι αυτό και δεν έχουμε δει καμία φωτογραφία της Δέσποινας Βανδή ντυμένη νύφη! Και μέχρι σήμερα η τραγουδίστρια έχει κρατήσει αυτή την στιγμή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η δεξίωση του γάμου του ζευγαριού έγινε μια μέρα μετά την τελετή, στο Island στη Βάρκιζα, με τον Γιώργο Μητσικώστα να διασκεδάζει ζευγάρι και καλεσμένους με τις μιμήσεις του και τον Λάμπη Λιβιεράτο με τον Αντώνη Ρέμο να αναλαμβάνουν τη μουσική της βραδιάς. 

Το ζευγάρι διοργάνωσε και δεύτερη δεξίωση, αυτή τη φορά στην Αλεξανδρούπολη, αυστηρά για την οικογένεια και τους συγγενείς τους. Τότε η Δέσποινα όπως είχε δηλώσει ήταν έγκυος αλλά δεν το γνώριζε ακόμη. Η ευτυχία του ζευγαριού ολοκληρώθηκε τον Φεβρουάριο του 2004, όταν ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, η Μελίνα. Τότε, ο Ντέμης έπαιζε σε ομάδα της Ισπανίας και η τραγουδίστρια τον είχε ακολουθήσει παρότι εκείνη ήταν στο pick της καριέρας της! Στη Μαδρίτη η τραγουδίστρια φέρνει στον κόσμο και την κόρη τους, Μελίνα, ενώ τέσσερα χρόνια μετά γεννιέται ο Νικολαΐδης junior, ο οποίος πήρε το όνομα Γιώργος.

Η Δέσποινα Βανδή είχε δηλώσει, «η αγάπη είναι το μεγαλύτερο αναβολικό της ζωής» και το ζευγάρι φαίνεται να ήξερε καλά το μυστικό της ευτυχίας.

Δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά

Στο περιοδικό «Gala» και τον Δημήτρη Δανίκα, η Δέσποινα Βανδή έχει μιλήσει ανοιχτά για την προσωπική της ζωή με τον Ντέμη Νικολαΐδη. Στην αρχή με τρόμαξε η προσωπικότητά του. Εξέπεμπε άφθονο δυναμισμό. Αυτός ο δυναμισμός με ανάγκασε, εκ των πραγμάτων, να τον προσεγγίσω σιγά – σιγά. Να τον ακουμπάω προσεκτικά. Πώς να σου εξηγήσω; Δεν ήταν φόβος, αλλά ας πούμε δέος. Κάπως έτσι προχωρήσαμε. Στην αρχή με λίγα αγκαλιάσματα. Αργότερα με περισσότερα. Στο τέλος ολοκληρωτικά», λέει για το love story με τον πρώην πλέον σύζυγό της, και παραδέχεται πως δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά.

Έχοντας δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια με δύο παιδιά, εμφανιζόταν κατασταλαγμένη για την ποιότητα της σχέσης που είχε «χτίσει» με τον Ντέμη: «το σεξ κάποια στιγμή εξατμίζεται. Εξαρτάται από το ζευγάρι... Το πάθος, λοιπόν, να συμφωνήσουμε, εξατμίζεται. Όταν λέω πάθος, εννοώ η “τύφλωση”. Αυτό λένε και οι έρευνες και η ανθρώπινη εμπειρία. Στην αρχή “βλέπεις”, αλλά παραβλέπεις. “Θα αλλάξει”, λες από μέσα σου. Στη συνέχεια “βλέπεις” καλύτερα. Εκεί λοιπόν θα αποδειχθεί η αντοχή του θαυμασμού σου. Θέλω να πω ότι, όσο ο χρόνος περνάει, τόσο περισσότερο ωριμάζει το αίσθημα σαν το παλιό κρασί. Και τόσο περισσότερες μυρωδιές βγάζει. Το αίσθημα το ανιδιοτελές, το καθαρό, το γνήσιο...»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA