Μενού
  • Α-
  • Α+

Προφητικό τραγούδι για τον χωρισμό της με τον Ντέμη Νικολαΐδη είχε γράψει η Δέσποινα Βανδή λίγο πριν τον χωρισμό. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Reader.gr, το τραγούδι «Πέτρα» τους στίχους του οποίου υπογράφει ο Νίκος Μωραΐτης και την μουσική ο Γιώργος Θεοφάνους και κυκλοφορεί από την Panik ήταν βιωματικό και προμήνυε, ουσιαστικά, τον χωρισμό της Δέσποινα Βανδή από τον Ντέμη Νικολαΐδη. Η Δέσποινα Βανδή τόσο όταν το ηχογραφούσε τον Μάρτιο όσο και όταν γύριζε το videoclip, στο οποίο πρωταγωνιστεί με τον Θοδωρή Κώτση, ήταν αρκετά φορτισμένη συναισθηματικά.

Διαβάστε ακόμη:  Δέσποινα Βανδή - Ντέμης Νικολαΐδης: Διαζύγιο μετά από 18 χρόνια γάμου

Σύμφωνα με το σενάριο του Κώστα Καρυδα, η Δέσποινα Βανδή βιώνει έναν χωρισμό. Κανείς δεν ξέρει - και δεν θα μάθει - αν τα δάκρυα που προσπαθεί να συγκρατήσει και τα υγρά μάτια της, ήταν γιατί έβλεπε σκηνές από τη δική της πραγματικότητα. Η Δέσποινα Βανδή ποτέ δεν ήθελε να απασχολεί την κοινή γνώμη με τα προσωπικά της. Τόσο την σχέση της και αργότερα τον γάμο της με τον Ντέμη Νικολαΐδη όσο και τα παιδιά της, είχε φροντίσει να τα κρατά μακριά από τα φλας και τις κάμερες.

Ωστόσο φαίνεται πως το 2021 ήταν μια δύσκολη χρονιά για εκείνη. Από τις αρχές του έτους, σύμφωνα με τις πληροφορίες, είχαν αρχίσει κάποια γκρίζα σύννεφα στον γάμο της. Γι' αυτό και όταν πήρε στα χέρια της το τραγούδι του Νίκου Μωραΐτη «Πέτρα» και το διάβασε, ένιωθε κάθε στίχο να αντικατοπτρίζει την δική της πραγματικότητα. 

Η Δέσποινα Βανδή δεν ήθελε να πει τίποτα σε κανέναν και, σύμφωνα με πληροφορίες, βίωνε τον δικό της Γολγοθά. Τα σύννεφα ολοένα και πύκνωναν πάνω από την ευτυχισμένη της εικόνα κάτι που και η ίδια θα ήθελε να πιστέψει ότι ήταν παροδικό. Το τραγούδι αυτό φαίνεται να σηματοδότησε όχι μόνο εκείνη την περίοδο αλλά και τις υπόλοιπες εξελίξεις. Φτάνοντας στο σήμερα και σε ένα διαζύγιο που είναι πολιτισμένο αλλά έχει και πόνο. Μάλιστα το videoclip οπτικοποιεί ουσιαστικά την δύσκολη περίοδο που βίωνε και μέσα από την ιστορία της πρωταγωνίστριας ουσιαστικά αφήνει το κοινό της να μπει για λίγο στην προσωπική της ζωή και να βιώσει μαζί της αυτή την δύσκολη κατάσταση. 

Δέσποινα Βανδή: Το τραγούδι «Πέτρα»

Και να που έφτασε η βραδιά

που δεν περίμενα

που όσα είχα για παντοτινά

γίνονται εφήμερα.

Εγώ τον θάνατο θα πιω

που απόψε μου έσταξε

και θα του πω ευχαριστώ

για όσα έκανε.

Καρδιά μου γίνε τώρα πέτρα

και στάσου αγέρωχη μπροστά

τα βήματά του όλα μέτρα

έτσι όπως φεύγει μακριά,

δεν φεύγει απόψε άλλος ένας

μα μια ολόκληρη ζωή

χαιρέτησέ τον όπως πρέπει

με όλη σου την ψυχή.

Λοιπόν αγάπη μου αντίο όπου κι αν πας

εγώ το σπίτι σου θα είμαι να γυρνάς.

Και γω θα πρέπει ξαφνικά

στου πόνου την στιγμή

με την σπασμένη μου γροθιά

να κάνω δύναμη.

Για μένα ό άνθρωπος αυτός

είναι ότι πέτυχα

είναι ο μεγάλος μου σταθμός

και γω κατέβηκα…

Καρδιά μου γίνε τώρα πέτρα

και στάσου αγέρωχη μπροστά

τα βήματά του όλα μέτρα

έτσι όπως φεύγει μακριά,

δεν φεύγει απόψε άλλος ένας

μα μια ολόκληρη ζωή

χαιρέτησέ τον όπως πρέπει

με όλη σου την ψυχή.

Λοιπόν αγάπη μου αντίο όπου κι αν πας

εγώ το σπίτι σου θα είμαι να γυρνάς.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA