Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά από 18 χρόνια γάμου και δύο παιδιά, τη Μελίνα και τον Γιώργο, Δέσποινα Βανδή και Ντέμης Νικολαΐδης ανακοίνωσαν πως παίρνουν διαζύγιο. Το ζευγάρι τονίζει πως προτεραιότητά του παραμένουν τα δύο παιδιά και ζητά σεβασμό για την απόφασή του. 

Η ανακοίνωση για το διαζύγιο Δέσποινας Βανδή και Ντέμη Νικολαΐδη «Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας.

Δ. Βανδή – Ν. Νικολαΐδης».

Δέσποινα Βανδή και Ντέμης Νικολαΐδης γνωρίστηκαν το 1999, όταν την πήρε τηλέφωνο: «Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε πως είναι ο Ντέμης Νικολαΐδης. Δεν τον πίστεψα και ρώτησα ποιος είναι. Τον είχα δει σε κάτι εξώφυλλα, γιατί δεν ήξερα από ποδόσφαιρο. Είχε γίνει ένας χορός της ΑΕΚ και με είχε δει. Μετά από τρεις μήνες που μιλούσαμε χωρίς να έχουμε συναντηθεί, μου λέει “μήπως να βρεθούμε;” Και του λέω “νομίζω πως βιάζεσαι λιγάκι”. Δε θα το ξεχάσει ποτέ αυτό», είχε δηλώσει η Δέσποινα Βανδή το 2020 στον ΑΝΤ1. 

«Η Δέσποινα είναι μια σπουδαία γυναίκα. Πρώτη φορά την είδα σε μια αφίσα. Μετά πήγα στο μαγαζί. Την πήρα τηλέφωνο από το πουθενά και μετά από τρεις μήνες συναντηθήκαμε. Μου άρεσε. Νέος ήμουν. Είχαμε πει πως θα παντρευτούμε όταν θέλουμε να κάνουμε παιδί. Θυμάμαι πως ήμουν στο γραφείο μου και η Δέσποινα μαγείρευε. Και τη φωνάζω, έρχεται και της λέω “λέω να παντρευτούμε”. Αυτό. Χωρίς να με ταλαιπωρεί κάποια σκέψη, ήθελα να κάνουμε παιδί. Αν και ήμουν νέος για άντρας. Τον Ιούνιο παντρευτήκαμε, ήταν έγκυος και δεν το ξέραμε. Οι πιο δύσκολες στιγμές ήταν όταν είχα αναλάβει πρόεδρος στην ΑΕΚ και γέννησε η Δέσποινα. Έλειπα μονίμως. Εκεί περάσαμε την πιο δύσκολή περίοδο», ανέφερε από την πλευρά του στον ΑΝΤ1 ο Νικολαΐδης. Δέσποινα Βανδή και Ντέμης Νικολαΐδης παντρεύτηκαν στις 17 Ιουνίου του 2003 και απέκτησαν τη Μελίνα και το Γιώργο. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA