Μενού
  • Α-
  • Α+

Από χθες (15/7) που βγήκε η ανακοίνωση του χωρισμού της Δέσποινα Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη όλοι ασχολούνται με το λαμπερό ζευγάρι. Ξαφνικά η προσωπική τους ζωή έγινε το talk of the town και το love story τους αφορμή για πολλές εκπομπές και έντυπα. Ακόμη και το διαδίκτυο «πήρε» θέση.

Διαβάστε ακόμη: Δέσποινα Βανδή: Η επόμενη μέρα μετά το διαζύγιο με τον Ντέμη Νικολαϊδη

Η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης δεν γνώρισαν τη δημοσιότητα μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Τότε που η Δέσποινα κατάφερε να μπει στα ξένα charts και ο Ντέμης συνέχιζε να μονοπωλεί το ενδιαφέρον του αθλητικού κόσμου όταν πήγε σε ισπανική ομάδα.

Για την Ελλάδα ήταν η Δέσποινα και ο Ντέμης αλλά στο εξωτερικό τους σύγκριναν με το ζευγάρι των David και Victoria Beckham. Οι ιστορίες τους ταίριαζαν απόλυτα στο κομμάτι της σχέσης και αργότερα στο γάμο. Μια πετυχημένη τραγουδίστρια γοητεύεται και τελικά παντρεύεται ένα από τα αστέρια του ποδοσφαίρου. Το story αυτό δεν είχε συγκινήσει μόνο τα ελληνικά Μέσα Ενημέρωσης αλλά και ολόκληρο τον κόσμο με αποτέλεσμα ακόμη και το Discovery να έρθει στην Ελλάδα για μια τους συνέντευξη.

Το απόλυτο ζευγάρι που εκτός από επιτυχία στα επαγγελματικά είχαν καταφέρει να ολοκληρώσουν την ευτυχία τους με την κόρη τους Μελίνα, μίλησε στο διεθνές δίκτυο. Αυτό το αφιέρωμα που τους έκανε πριν 10 χρόνια και προβλήθηκε και συνέντευξή τους στο Discovery Channel στην εκπομπή, «Rich and Famous», δεν ήταν ίσως εκείνο που θα ήθελαν.

https://www.youtube.com/watch?v=2qH4FiI1QaE

Το ζευγάρι παρουσιαζόταν να χαλάει πολλά λεφτά σε ταξίδια αυτοκίνητα και ψώνια και να κάνουν πολλές πολυτέλειες τις οποίες δεν μπορούσαν απλά να σταματήσουν. Ακόμη και το σπίτι τους το οποίο ήταν νοικιασμένο εμφανίστηκε ως μία έπαυλη.

Η Δέσποινα Βανδή είχε γίνει έξαλλη τότε γιατί θεώρησε ότι αυτό έστρεψε πολλούς εναντίον της και σχημάτισαν αρνητική άποψη. Μάλιστα ήθελε να τους κάνει μήνυση ενώ ο Ντέμης Νικολαΐδης είχε αντίθετη γνώμη κάτι που τελικά όπως πίστευε ξεχάστηκε και η Δέσποινα κυριάρχησε και πάλι τόσο στην δισκογραφία όσο και στις πίστες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA