Μενού
  • Α-
  • Α+

Δεν πρόλαβε να σκάσει η βόμβα του διαζυγίου και οι φήμες θέλουν την Δέσποινα Βανδή να είναι ερωτευμένη. Η τραγουδίστρια βίωσε μια δύσκολη περίοδο μέχρι να ανακοινώσει το διαζύγιο της με τον Ντέμη Νικολαΐδη. Κι ενώ ο κόσμoς ασχολεiται με τα δάκρυα της Δέσποινας και τον πόνο που βιώνει, τις τελευταίες ημέρες, κυκλοφόρησε η φήμη πως η ίδια πραγματοποιεί κοινές εξόδους με τον ηθοποιό Βασίλη Μπισμπίκη -τον Βόσκαρη των «Άγριων Μελισσών» όπως τον αποκαλούν πολλοί-, με τη Soula Glamorous να καλείται να δώσει απαντήσεις στους followers της.

Διαβάστε ακόμη: Δέσποινα Βανδή: Το δώρο από τα παιδιά της στα πρώτα γενέθλια μετά το χωρισμό με τον Ντέμη Νικολαΐδη

Είναι αυτός ο λογαριασμός στο instagram, που έχει χαρίσει μερικά από τα πιο πικάvτικα κουτσομπολιά για τους Έλληνες celebrities. Αυτή τη φορά, όμως, έβαλε φρένο σε όσους υποστηρίζουν πως η Δέσποινα και ο ηθοποιός είναι ζευγάρι. Όπως υποστήριξε, η τραγουδίστρια είναι ερωτευμένη με κολλητό φίλο του Βασίλη Μπισμπίκη, γι’ αυτό και την έχουν δει πολλές φορές μαζί του. 

«Λοιπόν, έλα, αποκλειστικό. Δεν τα έχει μ’ αυτόν γιατί είναι παντρεμένος με παιδί, αλλά με κολλητό του φίλο. Γι’ αυτό σκάει συνέχεια σπίτι του και οι ρεπόρτερ Σούλας που είναι παντού έδωσαν το ρεπορτάζ στα κεντρικά από έγκυρη πηγή. Τώρα ποιος είναι ο κολλητός δεν ξέρουμε ακόμη, θα γίνει ανακοίνωση από τα κεντρικά μετά από Πάρο», έγραψε χαρακτηριστικά η Soula Glamorous. Όσο για την αντίδραση της Δέσποινας Βανδή μετά τη συγκεκριμένη ανάρτηση; 

Φαίνεται ότι θέλει να αφοσιωθεί στα επαγγελματικά της και τα παιδιά της και να μην ασχοληθεί με φήμες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA