Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Δέσποινα Βανδή έχει γενέθλια και οι φίλοι της έσπευσαν να της ευχηθούν. Είναι τα πρώτα γενέθλια της τραγουδίστριας μετά τον χωρισμό από τον Ντέμη Νικολαΐδη παρ' όλα αυτά έχει καλούς φίλους που φροντίζουν να της φτιάξουν τη μέρα με ευχές. Πάνω απ' όλα όμως τα παιδιά της ήταν εκείνα που της έφτιαξαν την μέρα τόσο με τις ευχές τους όσο και με την όμορφή τούρτα που έκανε ο γιος της Γιώργος και δεν συγκρίνεται με καμιά γιατί έχει άφθονη αγάπη.

Διαβάστε ακόμη: Δέσποινα Βανδή: «Λύγισε» στην πρώτη on stage εμφάνιση μετά το διαζύγιο με τον Ντέμη Νικολαΐδη – Το τραγούδι όλο νόημα που ερμήνευσε

Η τραγουδίστρια σήμερα έχει τα γενέθλιά της και γίνεται 52 ετών.

Οι διάσημοι και μη φίλοι της έχουν αρχίσει να κάνουν Instagram posts και stories κάνοντάς την tag και δίνοντάς της τις πιο θερμές ευχές τους. Πρωί-πρωί οι δυο καλοί φίλοι της Δέσποινας Βανδή, η Δανάη Μπάρκα και ο Αργύρης Αγγέλου, έσπευσαν να κάνουν Insta Stories για να ευχηθούν στην τραγουδίστρια. Η Δέσποινα κάνει αρκετά χρόνια παρέα τόσο με τη μητέρα της Δανάης, Βίκυ Σταυροπούλου, όσο και με την ίδια, ενώ και με τον Αργύρη Αγγέλου τους συνδέει μια βαθιά φιλία. Αλλά και ο Νίκος Κοκλώνης με τον οποίο συνεργάζονται τηλεοπτικά ήταν στα άτομα που της ευχήθηκαν ποστάροντας ένα βίντεο με την πρώτη συνάντηση εκτός πλατό της Δέσποινας Βανδή και της Άννας Βίσση, που έγινε στο σπίτι του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA