Μενού
  • Α-
  • Α+

Την ωραιότερη περίοδο της ζωής της απολαμβάνει η Νάντια Μπουλέ, η οποία υποδέχτηκε πριν λίγες μέρες το πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Η Νάντια Μπουλέ και ο Γιώργος Ισαάκ περνούν τις πρώτες μέρες με την μικρή στο σπίτι. Η Νάντια Μπουλέ, το μεσημέρι της Δευτέρας, 26 Ιουλίου δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δείχνοντας πόσο κουρασμένη είναι από τον θηλασμό της μικρής της και τα ατελείωτα ξενύχτια.

Διαβάστε ακόμηNάντια Μπουλέ: Εφερε στον κόσμο την κόρη της - Τι είχε δηλώσει για τον Γιώργο Ισαάκ

https://www.instagram.com/p/CRjsXmCMxBO/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Και μπορεί να είναι κουρασμένη από τα ξενύχτια, όμως, το απολαμβάνει! Η ίδια σχολίασε το βίντεο που δημοσίευσε γράφοντας με χιούμορ: «Πόσα φίλτρα χρειάζονται για να δείχνω άνθρωπος αυτές τις μέρες;»! Η Νάντια Μπουλέ μετά τη γέννηση του μωρού της ανέβασε την πρώτη φωτογραφία, στην οποία απεικονίζονταν ροζ μπαλόνια και την οποία συνόδευε ουσιαστικά με ένα πολύ τρυφερό τραγούδι που αφιέρωσε στην κόρη της. Πιο συγκεκριμένα, στη λεζάντα της φωτογραφίας με τα υπέροχα ροζ μπαλόνια από το μαιευτήριο, έγραψε χαρακτηριστικά: «Περπατώ κι όπου με βγάλει θα σταθώ. Θα σταθώ σε μια πόλη πιο μεγάλη και στο πιο μικρό χωριό. Θα βαδίσω όλους τους δρόμους κι όταν λίγο κουραστώ θα πατήσω όλους τους νόμους την απάντηση να βρω. Κι αν την βρω θα την ρωτήσω τι είν' αυτό, τι ειν' αυτό που μπορώ να σου χαρίσω πώς μπορώ να χαριστώ. Κι αν μου πει πως δεν σου φτάνω θα ντραπώ και θα πω ότι ξέρω πως δεν κάνω μα θα κάνω ό,τι μπορώ.[τραγούδι: Αύριο/Αλκίνοος Ιωαννίδης».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.