Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στη ζωή τους μετά από 12 χρόνια κοινής πορείας. Η είδηση του χωρισμού τους έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία, με το πρώην ζευγάρι να δηλώνει ότι πήρε αυτή την απόφαση γιατί ένιωσαν μία κόπωση. Υπενθυμίζεται ότι το πρώην ζευγάρι επιβεβαίωσε τις φήμες περί χωρισμού μιλώντας στην εφημερίδα Espresso, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είμαστε αγαπημένοι, μετά από 12 χρόνια νιώσαμε μια κόπωση και γι΄αυτόν τον λόγο πήραμε την απόφαση να μην είμαστε πια μαζί». Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η ηθοποιός και παρουσιάστρια έχει ήδη μετακομίσει στην περιοχή του Κεραμεικού. Μετά τον χωρισμό της από τον τραγουδιστή, η Μακρυπούλια συνέχιζε να πηγαίνει στο σπίτι του στην Άνω Γλυφάδα για να φροντίσει τα κατοικίδιά τους.

Διαβάστε ακόμη: Ζέτα Μακρυπούλια - Μιχάλης Χατζηγιάννης: Χωρισμός ύστερα από 12 χρόνια σχέσης

Ο χωρισμός δεν είναι οριστικός;

Την ώρα που δημοσιεύματα κάνουν λόγο για έναν φιλικό χωρισμό, φαίνεται πως τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη. Σύμφωνα με το okmag.gr, το ζευγάρι περνά μια σοβαρή κρίση στη σχέση του, όμως τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη. Άνθρωπος από το κοντινό του περιβάλλον αναφέρει πως η Ζέτα και ο Μιχάλης έχουν πάρει τις αποστάσεις τους, βρίσκονται σε μια διαδικασία ανασυγκρότησης και περνούν λίγο χρόνο χωριστά για να δουν τι θα κάνουν με τη σχέση τους. Συγκεκριμένα, οι δυο τους είναι εδώ και έναν περίπου μήνα μακριά ο ένας από τον άλλον.

Η Ζέτα Μακρυπούλια αυτές τις ημέρες προσπαθεί να μείνει μακριά από όλες αυτές τις φήμες για την προσωπική της ζωή και να περάσει μερικές ημέρες ηρεμίας και ξεγνοιασιάς στη Σαμοθράκη, όπου βρίσκεται με τον καλό της φίλο, Νίκο Μουτσινά και το απόγευμα της Τρίτης, 3 Αυγούστου, έκανε την πρώτη της ανάρτηση μετά την ανακοίνωση του χωρισμού. Η παρουσιάστρια και ηθοποιός δημοσίευσε δύο φωτογραφίες της με μαγιό γράφοντας: «Σαν τη φύση δεν έχει».

Δείτε την ανάρτησή της

https://www.instagram.com/p/CSHi2LNoNqz/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA