Μενού
  • Α-
  • Α+

«Είμαι ο ήρωας που μένει μόνος του τώρα οι τίτλοι του τέλους θα πέσουν για μένα οι τίτλοι του τέλους θα γράψουν το θέμα» τραγούδησε προφητικά ο Μιχάλης Χατζηγιάννης το 2003 πριν καν μπει στη ζωή του η Ζέτα Μακρυπούλια. Το ζευγάρι αποφάσισε να ρίξει τους τίτλους του τέλους στη σχέση του, ύστερα από 12 χρόνια σχέσης. Το πρώην ζευγάρι επιβεβαίωσε τον χωρισμό μιλώντας στην εφημερίδα Espresso: «Είμαστε αγαπημένοι, μετά από 12 χρόνια νιώσαμε μια κόπωση και γι' αυτόν τον λόγο πήραμε την απόφαση να μην είμαστε πια μαζί».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η ηθοποιός και παρουσιάστρια έχει ήδη μετακομίσει στην περιοχή του Κεραμεικού. Μετά τον χωρισμό της από τον τραγουδιστή, η Μακρυπούλια συνέχιζε να πηγαίνει στο σπίτι του στην Άνω Γλυφάδα για να φροντίσει τα κατοικίδιά τους.

Η Ζέτα Μακρυπούλια αυτές τις μέρες απολαμβάνει τις διακοπές της στη Σαμοθράκη μαζί με τον καλό της φίλο, Νίκο Μουτσινά, ενώ ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δίνει συναυλίες σε όλη την Ελλάδα.

https://www.instagram.com/p/CR5-jQYsULO/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η συγκινητική εξομολόγηση του Μιχάλη Χατζηγιάννη: «Η Ζέτα ήταν βράχος στις πολύ δύσκολες στιγμές»

«Στις δύσκολες στιγμές οι άνθρωποι που μένουν δίπλα σου είναι αυτοί που πραγματικά σε αγαπάνε, που πιστεύουν σε σένα και ζουν όλο το δράμα μαζί σου... Στη ζωή μου παρέμειναν λίγοι άνθρωποι και νομίζω πως δεν θα με προδώσουν ποτέ. Δεν με πρόδωσαν στα πολύ δύσκολα και η πορεία μου θα είναι δεμένη μαζί τους», είχε δηλώσει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης σε παλαιότερη εμφάνισή του στην εκπομπή «The 2night show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Ήταν χρόνια δύσκολα, όμως, εκ των υστέρων θα έλεγα ότι ήταν μια οδύσσεια που είχε ευτυχές τέλος. Έμαθα από αυτά τα χρόνια, έγινα πιο ώριμος, πιο συνειδητοποιημένος. Είναι χρήσιμο κάποιες φορές να τρως χαστούκια και ας μην καταλαβαίνεις εκείνη τη στιγμή τη δύναμη που έχουν», συμπλήρωσε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA