Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Άντζελα Γκερέκου και ο Τόλης Βοσκόπουλος παντρεύτηκαν τον Αύγουστο του 1996 στην Κέρκυρα, όμως το αγαπημένο ζευγάρι δεν πρόλαβε να γιορτάσει την 25η επέτειο γάμου, αφού στις 19 Ιουλίου ο «πρίγκιπας» του ελληνικού πενταγράμμου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών από ανακοπή καρδιάς.

Διαβάστε ακόμη: Αντζελα Γκερέκου: Η συγκινητική ανάρτηση ανήμερα των γενεθλίων του Βοσκόπουλου

Η Άντζελα Γκερέκου το μεσημέρι της Πέμπτης, 5 Αυγούστου, ανέβασε στην προσωπική της σελίδα στο Instagram ασπρόμαυρες φωτογραφίες από την ημέρα του γάμου της με τον Τόλη Βοσκόπουλο.

https://www.instagram.com/p/CSMC6GOIMTu/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«...Ενα ρολόι σταματημένο, ένα καράβι ναυαγισμένο, ένα σπουργίτι κυνηγημένο, απ' το χιονιά....26/7/1940 -- 19/7/2021» είχε γράψει η Άντζελα Γκερέκου, λίγες ώρες μετά την κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου. 

Ο Τόλης Βοσκόπουλος ήταν παντρεμένος με την Αντζελα Γκερέκου από το 1996, ενώ είχε άλλους τρεις γάμους εκ των οποίων με τη σπουδαία τραγουδίστρια Μαρινέλλα (1973-1981), ενώ η πρώτη του σύζυγος ήταν η Στέλλα Στρατηγού (1960–1965). Με την Αντζελα Γκερέκου, απέκτησε μία κόρη, τη Μαρία Βοσκοπούλου, που σήμερα είναι 20 χρονών κι ασχολείται με την υποκριτική.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA