Μενού
  • Α-
  • Α+

Μεγάλη η ανταπόκριση του κόσμου προκειμένου να βοηθήσουν τον Σπύρο Φωκά, που περνά δύσκολες ώρες. Ο «Έλληνας Ομάρ Σαρίφ», όπως αποκαλούν τον ηθοποιό, έπειτα από ένα μήνα νοσηλείας πρώτα στο Νοσοκομείο Κορίνθου και έπειτα στο Λαϊκό Νοσοκομείο της Αθήνας, πήρε εξιτήριο το βράδυ του Σαββάτου αλλά τα νέα για την κατάσταση της υγείας του δεν είναι καθόλου καλά.

Η σύζυγός του, Λίλιαν Φωκά, μιλώντας στο Reader, δήλωσε: «Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο που έχει δείξει την αγάπη του στον Σπύρο». Μαζί με τον αδελφικό του φίλο, Θοδωρή Σεργιάδη, είναι οι μόνοι άνθρωποι που βρίσκονται στο πλευρό του σπουδαίου ηθοποιού. Η Αννα Φόνσου βοήθησε, στέλνοντας ιδιωτικό ασθενοφόρο για να πάρει τον Σπύρο Φωκά από το Λαϊκό Νοσοκομείο και να τον πάει στην Κόρινθο όπου είναι το σπίτι του.  

Διαβάστε ακόμηΣπύρος Φωκάς: Κομμένο ρεύμα και χρέη τον έστειλαν στο νοσοκομείο

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε από την πρώτη στιγμή στο κάλεσμα της οικογένειας του Σπύρου Φωκά να βοηθήσει τον ηθοποιό, προκειμένου εκείνος να έχει αρκετά εφόδια για την αποθεραπεία του. Τα φάρμακά του είναι αρκετά ακριβά, αλλά η σύζυγός του δεν ξέρει από νοσηλευτικές υπηρεσίες και χρειάζεται κάποιον να την βοηθά στην περιποίηση του μεγάλου ηθοποιού. Επίσης, έπειτα από 30 μέρες νοσηλείας έχουν αδρανήσει οι μύες των ποδιών του με αποτέλεσμα να χρειάζεται και φυσικοθεραπείες.

Σύμφωνα με ανάρτηση της δημοσιογράφου Νανάς Παλαιτσάκη στο Facebook: «Ένας από τους μεγαλύτερους χολιγουντιανούς ηθοποιούς, ο Έλληνας Σπύρος Φωκάς, χρειάζεται την βοήθειά μας. Σας μεταφέρω έκκληση της συζύγου του Λίλιαν, αλλά και του προσωπικού τους φίλου Θοδωρή Σεργιαδη. Η Λίλιαν με πολλή αξιοπρέπεια έχει ζητήσει βοήθεια από φορείς.. Χωρίς αποτέλεσμα. Ο Σπύρος χρειάζεται άμεσα ένα ειδικό κρεβάτι και έναν άνθρωπο που θα βοηθήσει την Λίλιαν για ν αντιμετωπίσουν τις πολύ άμεσες ανάγκες του Σπύρου. Ζουν στο Καλαμάκι Κορινθίας… Επειδή η μόνη σταθερή αξία που έχει μείνει είναι η αλληλεγγύη, πιστεύω ότι θα βρεθεί ιδιώτης η εταιρεία που θα στηρίξει».

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fnana.palaitsaki%2Fposts%2F4075422742565445&show_text=true&width=500

Ο κόσμος από την πρώτη στιγμή επικοινώνησε με την Λίλιαν Φωκά και κάποιοι ήταν συγκινημένοι και άλλοι σοκαρισμένοι καθώς ένας άνθρωπος με αυτή την προσφορά αξίζει καλύτερη αντιμετώπιση από το κράτος. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA