Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Λάουρα Νάργες είναι ερωτευμένη αλλά αυτή την φορά δεν θέλει να δημοσιοποιεί την σχέση της προκειμένου να την διαφυλάξει.. Η παρουσιάστρια, μετά τον χωρισμό της από τον Μιχάλη Μουρούτσο δεν αναφέρεται στα προσωπικά της.

Διαβάστε ακόμη: Λάουρα Νάργες: Ποζάρει μετά την απώλεια 13 κιλών - Πώς τα έχασε (φωτογραφία)

Μια φωτογραφία στο instagram ήταν η αρχή για να ξεκινήσουν σχόλια ότι ο άντρας που της έχει κλέψει την καρδιά είναι ο τραγουδιστής Νικηφόρος, λίγοι όμως είχαν προσέξει πως δίπλα ήταν ο Χρήστος Σαντικάι. Μπορεί, λοιπόν, η Λάουρα Νάργες να κρατά σιγή ιχθύος, όμως οι φωτογραφίες και τα σχόλια στο λογαριασμό του αγαπημένου της λένε όσα εκείνη δεν θέλει να αποκαλύψει. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας, On Time, η Λάουρα Νάργες ξεκίνησε μια νέα σχέση με τον Χρήστο Σαντικάι, που έγινε γνωστός από τους ύμνους που έψελνε στα εννέα του χρόνια στο Alter. Αργότερα, δοκίμασε την τύχη του όχι μια αλλά δυο φορές στο «The Voice» χωρίς να καταφέρει να γυρίσουν οι κριτές. H γνωριμία του Χρήστου Σαντικάι με τη Λάουρα Νάργες έγινε πριν από έναν χρόνο και έπειτα από λίγους μήνες έγιναν ζευγάρι. Μάλιστα την περασμένη εβδομάδα ταξίδεψαν και στη Ρόδο όπου βρέθηκαν σε μεγάλο event!

Και μπορεί τώρα να δημοσίευσαν τις πρώτες τους φωτογραφίες μαζί, όμως είναι ζευγάρι εδώ και μήνες… Μάλιστα, αν κάποιος κοιτάξει προσεκτικά τον προσωπικό λογαριασμό του Χρήστου Σαντικάϊ στο instagram, θα δει ότι η Λάουρα Νάργες κάνει διαρκώς σχόλια και τον στηρίζει σε ό,τι ανεβάζει. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA