Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Εθνική Πόλο ανδρών επέστρεψε στην Ελλάδα το μεσημέρι της Τετάρτης (11/8) με το αργυρό μετάλλιο στο στήθος και οι παίκτες έτυχαν θερμής υποδοχής στο αεροδρόμιο. Περήφανος για τη νίκη της ομάδας είναι και ο Λευτέρης Πανταζής, καθώς μέλος της είναι ο Μάριος Καπότσης, σύντροφος της κόρης του, Κόνι Μεταξά.

Διαβάστε ακόμη: Κόνι Μεταξά: Ντυμένη στα γαλανόλευκα υποδέχθηκε τον αγαπημένο της και την εθνική ομάδα πόλο

Ο Μάριος Καπότσης μαζί με την Κόνι Μεταξά, η οποία τον υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο, επέστρεψαν μαζί στο σπίτι και ο αργυρός Ολυμπιονίκης πόζαρε αγκαλιά με τον Λευτέρη Πανταζή. Ο τραγουδιστής δημοσίευσε τη φωτογραφία στο Instagram και σχολίασε: «Γράψατε ιστορία».

https://www.instagram.com/p/CSb6xWdta_R/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Κόνι Μεταξά βρέθηκε από νωρίς στο αεροδρόμιο για να υποδεχθεί τον σύντροφό της. Η τραγουδίστρια ήταν ντυμένη στα μπλε, είχε ζωγραφίσει μία ελληνική σημαία στο πρόσωπό της, κρατούσε τη γαλανόλευκη και δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της.

Υπενθυμίζεται ότι η εθνική ομάδα πόλο ανδρών προχώρησε σε μία αξιέπαινη κίνηση καθώς παραχωρεί 100.000 ευρώ από το πριμ του Βαγγέλη Μαρινάκη ως βοήθεια για τους ανθρώπους που επλήγησαν από τις καταστροφικές φωτιές. Συγκεκριμένα, μετά την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, αποφάσισε να πριμοδοτήσει με 200.000 ευρώ την Εθνική ομάδα πόλο ανδρών της Ελλάδος, ως επιβράβευση για την μεγάλη τους επιτυχία.

Οι παίκτες της Εθνικής, οι οποίοι στις δηλώσεις τους είχαν αναφερθεί στις δραματικές στιγμές που περνάει η Ελλάδα στα πύρινα μέτωπα, αποφάσισαν να παραχωρήσουν το μισό πριμ, δηλαδή τα 100.000 ευρώ, ως στήριξη στους πυρόπληκτους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA