Μενού
  • Α-
  • Α+

Με μία συγκλονιστική δήλωση ο Γιάννης Φουντούλης συγκίνησε όλους τους Ελληνες μετά το θρίαμβο της Εθνικής πόλο με την πρόκριση στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο. Ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος άφησε στην άκρη τη χαρά του ζητώντας συγγνώμη που πανηγυρίζει μαζί με τους συμπαίκτες του μια τόσο ιστορική επιτυχία την ώρα που η Ελλάδα καίγεται. Μάλιστα, τόνισε πως ακόμη και ένας τέτοιος θρίαμβος δεν μπορεί να απαλύνει τον πόνο των συμπατριωτών του.

Αναλυτικά, ο Γιάννης Φουντούλης ανέφερε μετά τον θρίαμβο επί της Ουγγαρίας: «Ζητώ συγγνώμη προκαταβολικά για τη χαρά που εκδηλώνουμε, αλλά καταλαβαίνεται πως αγωνιζόμαστε για αυτό το πράγμα σε όλη μας τη ζωή. Σήμερα γράφτηκε ιστορία, το μόνο που μας μένει είναι με τι γράμματα θα τη γράψουμε. Όλοι έχουμε επηρεαστεί από αυτά που γίνονται στην Ελλάδα με τις φωτιές και τον πόνο που έχουν προκαλέσει. Δεν μπορώ να αφιερώσω την εμφάνιση, δεν νομίζω ότι μια νίκη μπορεί να απαλύνει τον πόνο για τις ανθρώπινες ζωές ή τις περιουσίες που χάνονται. Ελπίζω να περιοριστούν όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα και να μην κινδυνεύσει άνθρωπος, ζώο ή η φύση περισσότερο».

«Έχω χάσει τα λόγια μου. Κανείς δεν έφερε εδώ την ομάδα μόνος του. Έχουμε κάνει ένα ολυμπιακό τουρνουά που δεν το φανταζόμασταν ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα. Για να γίνει πράξη θέλει πολύ κόπο. Καταφέραμε κάτι που δεν έχει ξαναγίνει. Είμαι περήφανος που εκπροσωπώ τη χώρα μου και καταφέραμε να κάνουμε κάτι που θα μνημονεύεται και θα μας ακολουθεί για μια ζωή».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA